1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Grupul GRAWE sustine sansele de ...

Grupul GRAWE sustine sansele de integrare in UE a Republicii Moldova

Lider al pietei de asigurari din Republica Moldova, compania GRAWE Carat Asigurari a sarbatorit 20 ani de activitate de succes. Evenimentul aniversar a avut loc marti, 23 aprilie a.c., la Palatul Republicii din Chisinau si a reunit reprezentanti ai autoritatilor din Republica Moldova, Austria si UE, membri din conducerea concernului international GRAWE, clienti, parteneri de afaceri, angajati si colaboratori ai companiei.

Veronica MALCOCI, Presedinte al Comitetului de Conducere GRAWE Carat Asigurari a adresat cuvinte de multumire tuturor celor prezenti, membrilor Consiliului de Administratie GRAWE Group Austria, oficialitatilor, invitatilor speciali si partenerilor. In continuare, ea a punctat: "In urma cu 20 de ani am fost primul angajat al companiei. Vreau sa multumesc tuturor celor prezenti dar mai ales clientilor care au avut incredere in GRAWE. Nu am fi reusit sa ne dezvoltam fara clientii nostri care ne-au acordat increderea lor in toti acesti ani."

In deschiderea evenimentului, Mag. Doctor Othmar EDERER, Presedinte al Consiliului de Administratie GRAWE Group a subliniat rolul semnificativ pe care GRAWE Carat l-a avut in dezvoltarea pietei de asigurari din Republica Moldova.

In continuare au luat cuvantul invitatii de onoare:

  • Excelenta Sa, D-na Stella AVALLONE, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Austriei in Republica Moldova
  • Excelenta Sa, Dl. Janis MAZEIKS, Ambasador si Sef al Delegatiei Uniunii Europene in Republica Moldova
  • Dl. Wilhelm MOLTERER, Presedintele Consiliului de Administratie GLOBSEC, ex-Vice Cancelar si Ministru de Finante al Austriei si ex-Vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii

Printre distinsii oaspeti, trebuie sa remarcam prezenta la eveniment a membrilor bordului GRAWE Austria, Dr. Philipp MERAN, Mag. Klaus SCHEITEGEL si domnul Paul SWOBODA.

Orchestra austriaca "Trachtenkapelle Flatz" a delectat audienta, cu un repertoriu divers, de la melodii traditionale, la compozitii clasice, oferind un spectacol de neuitat.

In cadrul ceremoniei, Grupul XPRIMM a acordat companiei GRAWE Carat Asigurari o diploma aniversara pentru celebrarea a 20 de ani de activitate de succes pe piata asigurarilor din Republica Moldova. Aceasta distinctie marcheaza un moment important in istoria companiei si recunoaste contributia ei semnificativa la dezvoltarea sectorului de asigurari din aceasta tara.

GRAWE Carat Asigurari, fondata in 2004 prin intrarea grupului financiar austriac GRAWE pe piata locala, a devenit, de-a lungul ultimelor doua decenii, liderulr de necontestat al industriei asigurarilor din Republica Moldova, oferind o gama larga de produse si servicii de asigurare, atat de viata, cat si generale. Compania este cunoscuta pentru abordarea sa inovatoare si pentru angajamentul sau fata de satisfactia clientilor.