1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
DESTINE Broker, unicul membru din ...

DESTINE Broker, unicul membru din Romania al retelei globale Brokerslink

Brokerslink reprezinta o companie globala de brokeraj si o retea globala de brokeraj, cuprinzand parteneri si afiliati independenti din 133 de tari, cu o forta de munca totala care depaseste 50.000 de angajati. 

In vizita la Bucuresti cu ocazia intalnirii anuale europene Brokerslink 2024, José Manuel FONSECA, Presedinte si CEO al Brokerslink, a acordat XPRIMM un interviu exclusiv. 

"Idea din spatele fondarii retelei Brokerslink a fost sa dezvoltam o modalitate diferita de a face afaceri internationale, o alternativa la marii brokeri globali," a explicat José Manuel FONSECA, pentru XPRIMM. 

 "Reteaua noastra reuneste structuri cu caracter antreprenorial, brokeri de asigurari independenti, companii agile care pun interesele clientilor in centrul activitatii lor. Pe langa brokerii de asigurari, reteaua include intermediari specializati in domenii foarte particulare ale afacerilor de asigurari, cum ar fi asigurarile de arta, asigurarile pentru anularea evenimentelor etc., dar si companii de evaluare a activelor, companii de consultanta juridica etc. Per ansamblu, creem un pool de competente, cu scopul de a servi mai bine nevoile clientilor," a descris el conceptul de afaceri Brokerslink. 

"Investim mult in relatiile umane. Cred ca trebuie sa ne cunoastem, sa devenim cat mai apropiati pentru a lucra mai bine. De aceea ne intalnim cat mai des cu putinta," a spus FONSECA. El a explicat si motivele alegerii Romaniei ca tara-gazda pentru intalnirea anuala Brokerslink din 2024, subliniind atat aprecierea pentru Destine Broker, partenerul roman din retea, cat si interesul major pe care piata de asigurari din Romania il prezinta. El a explicat ca reteaua internationala inglobeaza un unic membru din fiecare tara si, in cazul Romaniei, DESTINE Broker s-a dovedit a fi nu numai un broker relevant din perspectiva dimensiunii si dezvoltarii afacerii, dar si un partener atragator prin calitatea si entuziasmul profesionistilor sai.  "Brokerslink poate fi un sprijin pentru pietele tinere din Europa Centrala si de Est pentru ca putem ajuta profesionistii locali sa acceseze solutii, consultanta sau produse inca indisponibile in propriile lor piete," a subliniat FONSECA.

Vedeti interviul complet pe canalul YouTube XPRIMM.