1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PRIMMele provocari! Era inevitabil!

PRIMMele provocari! Era inevitabil!

V-a placut titlul? M-am gandit putin la el. Este genul de titlu pentru care am dat eu unsubscribe la pagini de facebook de tipul celei de la Mediafax. Titluri care sa te duca cu gandul la cele mai diverse scenarii.

Spre exemplu, cand ati citit cuvantul "provocari":

  • Cati dintre voi v-ati gandit la prima ninsoare si primele drumuri cu racleta si lopata in portbagaj?
  • Cati dintre voi v-ati gandit la primele probleme intampinate la birou in acest an?
  • Cati dintre voi v-ati gandit la primele reinnoiri de contracte, pe care ar fi trebuit sa le faceti in ianuarie si iata ca este februarie si parca tot nu s-au urnit lucrurile?

Adevarul este ca "provocari" a ajuns un termen cheie in vietile noastre in ultimii ani. Ne-am invatat sa le avem, sa le gestionam. Sigur, ne e greu uneori si parca ne e dor de vremurile mai asezate si mai linistite. Cele in care vorbeam despre previziuni (forecast) mai degraba decat despre provocari. Cu mintea "copilului optimist" insa, ma gandesc ca asa ne-o fi dat. Diamantele nu apar fara efectul presiunii si la fel si noi nu crestem fara provocari. Sa zicem asadar ca avem o perioada de crestere.

Inainte sa va spun concret la ce Provocari ma refer, in cazul in care sunteti printre cei care parca nu s-au dezmeticit in noul an, desi calendarul ne indica insistent luna februarie, nu sunteti sigur. Dupa niste sarbatori ciudate...care pentru multe familii au reprezentat o perioada de stat inchise in case cu toate tipurile de gripe cumulate cu COVID si ce o mai umbla pe aici, a inceput anul parca cu frana de mana usor trasa. Nu ne-am dat seama ce ni se intampla pentru ca a venit weekendul prelungit de 24 ianuarie. Ne-am intors si ne-a lovit prima zapada si uite ca acum alergam grabiti cu provocarile legate de laptopuri si telefoane sa recuperam.

Acum ca ne-am linistit si am inteles ca suntem multi (ca poate nu toti) in aceeasi galeata, trebuie sa stiti ca adevaratele provocari despre care vorbeam sunt cele pe care le discutam pe 6 februarie la Hotel Marshal Garden. Este evenimentul anual XPRIMM pe care il stiti de atata vreme si care traseaza liniile pentru 2023 - nu doar ingrijorarile, ci si solutiile si, haideti sa fim optimisti! si oportunitatile, pentru ca sigur sunt.

Da, este un an incert cu multe variabile. Putem merge la dreapta, la stanga sau putem continua inainte. Important este sa ne miscam si sa nu uitam ca si in cele mai tulburi vremuri sunt oportunitati menite pentru cei care stiu sa le vada si sa le foloseasca in favoarea lor.

Si, ca sa ne mentinem si noi in linia de provocari si dezvoltare, am lansat si produse noi.

Newsletter-ul "Ai aflat, ai de castigat" a plecat saptamana trecuta cu prima editie spre miile de romani care in ultima perioada si-au dat acordul sa ii informam despre asigurari si sa ii ajutam sa castige - bani, siguranta, informatii.

Este un newsletter diferit de tot ce am facut pana acum. Este adresat strict consumatorului de asigurari - nu cel care citeste ZFul si verifica evolutia bursei, ci acela care verifica intai cat i-a venit intretinerea sa vada daca mai are bani si de asigurare facultativa a locuintei, sau doar de cea obligatorie. Sunt acei romani care au mare nevoie sa inteleaga rolul asigurarilor pentru a le face un loc in bugetul lor anual. Dincolo de informatiile despre asigurari, le oferim si informatii practice si chiar sansa de a castiga premii in vouchere de sute de lei la diverse magazine. Adica sa ii si ajutam cu informatii, dar sa ii si distram si sa ii premiem. Va tinem la curent cu mersul lucrurilor.

Asa cum va spuneam in editia trecuta, noua ne plac inceputurile, dar mai ales continuarile. Asa ca in februarie ne concentram puterea motoarelor pe promovarea asigurarilor de sanatate, pentru ca incepe o noua editie a Lunii Asigurarilor de Sanatate.

Despre aceasta o sa va mai povestim. Pana atunci, ramaneti sanatosi, provocati, dar mereu cu solutii si victoriosi!