1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
2023 - ne plac inceputurile! Dar ...

2023 - ne plac inceputurile! Dar mai ales continuarile.

Un nou an in fata si aproape 25 de ani in spate. Ani de munca "marca XPRIMM" pusi in slujba pietelor de asigurari si pensii private - adica ce stim noi sa facem mai bine. Se spune ca e bine din cand in cand sa te uiti obiectiv in urma, ca sa te siguri ca directia pentru viitor este cea buna.

Daca ne uitam la cei aproape 25 de ani de XPRIMM, ne ia putin ameteala, dar si mandria. Am dat pietelor carora ne-am dedicat tot ce am stiut noi mai bun an dupa an:

  • Am creat evenimente precum FIAR si ICAR, ale caror acronime nici nu mai trebuie explicate
  • Le-am creat si dezvoltat an de an reviste dedicate, cand nimeni nu s-ar fi gandit la asta
  • Am inmanat cu emotie mii de premii unor piete care probabil doar noi am simtit ca merita din plin premiate pentru ceea ce fac - pentru ca noi le intelegem munca
  • Am scris mii de materiale
  • Am organizat zeci de campanii care sa le vina in ajutor
  • Am realizat sute de emisiuni radio si TV pentru ca mesajele pietei sa fie auzite cat mai departe
  • Ne-am oferit consultanta in PR, comunicare si organizare de evenimente oricand ni s-a solicitat si am facut-o cu tot profesionalismul de care suntem capabili
    Strangand aria de focus la 2022, n-a fost rau deloc.
  • In sfarsit am functionat fara restrictiile impuse de pandemie si asta s-a simtit si in modul de lucru si in starea de spirit a tuturor
  • Am reluat FIARul
  • Am dus mai departe si am dezvoltat campanii
  • Am scris cu aceeasi harnicie la reviste si articole
  • Am realizat o multime de emisiuni
  • Am continuat sa construim si sa dezvoltam relatii in piata de asigurari.

Si iata-ne acum in 2023. Nu sunt eu fanul rezolutiilor de inceput de an, dar au rolul lor. Se zice ca inceputurile de orice fel (chiar si banala zi de luni) au o energie aparte de care este bine sa profiti. Ni-l dorim un an asezat si nu ii cerem decat linistea de care avem nevoie pentru a construi in continuare. Stim ce avem de facut. Avem planurile, energia si entuziasmul. Nu ii cerem lui 2023 decat sa fie mai previzibil decat au fost fratii lui precedenti si sa ne lase sa ne facem treaba.

Noi credem in continuitate si in faptul ca lucrurile trainice si sanatoase se construiesc cu rabdare, in timp. De-asta suntem de atatia ani aici si de-asta am rezistat chiar si in vremurile cele mai grele. Rabdarea si timpul acordat construiesc fundatii solide, iar o fundatie solida este nepretuita. Voi sunteti caramizile fundatiei noastre si ati aparut in universul XPRIMM in diverse momente cheie si v-ati asezat cu bunavointa la locul perfect si ati ramas acolo la sustinere.

Dar pana sa ajungem la melancolie, sa revenim la sanatate, pentru ca vrem sa incepem anul in forta cu ea. Dupa ce ne vedem pe 6 februarie sa facem previziunile noastre anuale (sper ca ati rezervat data in calendar!) continuam cu Luna Asigurarilor de Sanatate (15 februarie - 15 martie).

Dupa cum va spuneam, gandurile noastre din ultima perioada s-au indreptat spre importanta lucrurilor trainice, construite in timp. Asa vedem si sanatatea si aceasta viziune se va reflecta in tema noii editii a campaniei.

Nu credem in rezolutii care te fac sa traiesti sanatos doar in ianuarie, pentru ca apoi sa revii la tot ce stii ca nu iti face bine. Nu credem nici in energiile si entuziasmul inceputurilor, decat daca reprezinta motorul pentru un proiect (de orice natura) asumat pe termen lung.

Asadar, va invitam alaturi de noi, sa promovam sanatatea ca pe un contrat pe care il inchei cu tine insuti pe termen lung. Din acest motiv ai nevoie de o asigurare de sanatate - pentru ca o vrei in viata ta, sa stii ca te poti baza pe ea ani buni de acum inainte. De-asta dietele, sportul, orice activitate de dezvoltare personala si imbunatatire a calitatii vietii nu functioneaza decat daca ti le asumi pe termen lung.

Cu aceste ganduri incepem un nou an pe care vi-l dorim si voua linistit, prielnic constructiilor trainice si realizarilor care sa va umple de energie.