1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Asigurari ...

Zodia Asigurarilor: Asigurari creative de sanatate - studii de caz

Oare tinerii antreprenori din domeniu inteleg mai bine asigurarile de sanatate? Le promoveaza ei mai eficient? Posibil, caci aceasta piata a crescut cu peste 21% in 2023, iar specialistii spun ca segmentul are inca un potential urias de evolutie. Care sunt cele mai cerute produse de sanatate la ora actuala si ce prefera sa cumpere tinerii clienti si, mai ales, cum? Analizand cateva studii de caz in editia de joi, 18 aprilie a.c. a emisiunii “Zodia Asigurarilor” vom putea intelege mai bine intregul “peisaj” si perspectivele de crestere. 

In ultimii ani, pe fondul pandemiei, a eforturilor pietei privind educatia financiara si promovarea beneficiilor extrasalariale, piata asigurarilor de sanatate a inceput sa ia avant, la fel ca si interesul romanilor fata de propria sanatate si a familiilor lor. Acest lucru se poate observa si in cele mai recente informatii publicate de catre ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara pe acest segment. 

Piata asigurarilor de sanatate a atins, potrivit datelor ASF, peste 670 mil. lei in 2023, marcand o crestere de 21,5% fata de anul precedent. Care sunt cele mai cerute asigurari de acest tip, cat ne costa ele de fapt, ce sume acopera si care sunt cele mai neobisnuite sau mai ciudate studii de caz intalnite de un broker? 

 Ramane sa aflam raspunsurile din Editia Speciala a emisiunii “Zodia Asigurarilor” difuzata joi, 18 aprilie a.c., de la Alexandra MOLODOI, antreprenor in asigurari, fondator Asigurari Creative, invitata lui Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor. 

Va asteptam comentariile sau intrebarile la e-mail: media@xprimm.com 

                        ******************** 

Zodia Asigurarilor” este o emisiune pentru toti cei interesati sa se protejeze de riscurile vietii de zi cu zi, care poate fi urmarita in premiera pe postul nostru TV si pe YouTube in fiecare joi, de la 17.05

Pagina “Zodia Asigurarilor” mai poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube