1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

VIDEO: LEADER TEAM incheie anul cu o crestere de aproximativ 30%

[video|13351]In contextul actual al pietei de asigurari din Romania, influentat de modificari legislative continue, in special in ceea ce priveste segmentul RCA, brokerii au gasit ca solutii pentru diversificarea portofoliului orientarea catre diverse nise si chiar catre zona internationala. Razvan RUSU, Director General, LEADER TEAM Broker, a vorbit despre problemele pietei, precum si despre rezultatele companiei si strategiile pentru perioada urmatoare, in cadrul emisiunii XPRIMM Time for Business din aceasta saptamana.

"2016 cred ca a fost cel mai bun an al LEADER TEAM de pana acum. In pofida tuturor modificarilor legislative, vom incheia anul cu o crestere de aproximativ 30%, pana la 3 milioane euro prime brute intermediate. Este exact ceea ce ne-am propus si la mijlocul anului", a declarat Razvan RUSU.

Dezvoltarea companiei a fost sustinuta de evolutia semnificativa inregistrata de LEADER TEAM Broker pe segmentul corporate. "Practic, de aici a venit si cresterea noastra pe anul 2016: am reusit sa dezvoltam niste proiecte internationale foarte interesante, sa crestem pe segmentul de sanatate tot in zona corporate, precum si pe partea de raspunderi civile. Toate aceste trei segmente au condus la cresterea pe care am mentionat-o", a afirmat Razvan RUSU.

In ceea ce priveste proiectele internationale, "reusim in momentul de fata sa avem in portofoliul nostru clienti pe care ii servisam in intreaga Europa si nu numai: cel mai mare recuperator de credite pe partea corporate este clientul nostru, avem un client in Africa, urmeaza sa avem un client in America, avem chiar si la Londra cladiri asigurate si ne mandrim cu acest aspect", a subliniat Directorul General al LEADER TEAM Broker.