1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

UNSAR trece "la un nou nivel" si atrage specialisti in echipa executiva

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania a decis in acest an sa isi extinda echipa executiva si si-a stabilit strategia pe urmatorii ani. "UNSAR, ca voce a industriei de asigurari din Romania, considera ca 2017 este anul in care este necesar sa treaca la un nou nivel. Actiunile Uniunii din perioada urmatoare se vor axa pe initiativa si proactivitate", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Adrian MARIN, Presedintele organizatiei.

"Pentru ca schimbarile nu vin usor, am dezvoltat o strategie ambitioasa, realizata pentru perioada 2017 - 2020. Obiectivele strategice ale Asociatiei pot fi indeplinite doar prin atragerea de talente in cadrul organizatiei, astfel Asociatia a demarat un proces de reconfigurare si dezvoltare a intregii sale activitati. Suntem convinsi ca redefinirea activitatii UNSAR vine intr-un moment potrivit in care intreaga piata de asigurari simte nevoia unei alinieri si a unei voci reprezentative pentru toata industria", a aratat Adrian MARIN.

Conform acestuia, pe langa rolul de General Manager si Project Manager, UNSAR mai cauta si trei specialisti seniori pe Auto, Non-Auto si Viata care sa asigure organizarea fiecarei sectiuni in parte.

"Cautam oameni care sa poata lucra independent, buni specialisti in domeniul lor astfel incat sa adauge valoare prin analize si sinteze de piata si dezvoltarea unor solutii specifice. In cadrul Asociatiei, aceste persoane se vor bucura de vizibilitate si legatura directa cu membrii din sectiunea lor specifica fiind o buna oportunitate de invatare, precum si un nivel de expunere ridicat", a mai spus Presedintele UNSAR.

Intrebat daca exista interes pentru posturile scoase la concurs, Adrian MARIN a raspuns: "Au fost multe aplicatii si ne bucuram ca exista un entuziasm in aceasta directie, dar ramanem deschisi sa cunoastem si alti specialisti care doresc sa ni se alature. Ne dorim ca UNSAR sa devina o pepiniera de talente recunoscuta de industria de asigurari".

In ceea ce priveste desfasurarea efectiva a procesului de recrutare, "toate aplicatiile sunt direct gestionate de catre o firma de recrutare selectata de Asociatie, iar aplicatiile sunt tratate cu maxima confidentialitate si profesionalism, atat in flux, cat si in decizia finala", a specificat Presedintele UNSAR.

"Speram intr-o finalizare cat mai rapida a procesului, astfel incat noua echipa sa poata implementa proiectele anului 2017, precum si strategia pe care UNSAR si-a propus-o pentru urmatorii ani", a mai spus Adrian MARIN.

Infiintata in 1994, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania reprezinta 21 de companii de profil. Acestea detin o pondere de peste 90% din piata locala de asigurari.