1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Sunteti pregatiti? Au mai ramas doar 9 zile pana la Premiile Brokerilor de Asigurare 2017!

Cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut? Care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil? Ce tineri profesionisti s-au remarcat in 2016 in piata de intermediere? Editia a VI-a a Premiilor Brokerilor de Asigurare, care va avea loc pe 2 martie a.c. la Hotelul Sheraton din Bucuresti, celebreaza performanta din piata de brokeraj.

Ca urmare a succesului din anul anterior si a impresiilor pozitive transmise de catre toti participantii care au experimentat Premiilor Brokerilor sub forma unei Seri Japoneze, evenimentul isi propune, si in acest an, sa aduca cultura japoneza in inima industriei romanesti de asigurare si brokeraj. Astfel, PBA 2017 ofera profesionalistilor din industria de asigurari si brokeraj o fereastra catre atmosfera unica din "Tara Soarelui Rasare", evenimentul creand o conexiune intre excelenta profesionala a Romaniei si perfectiunea japoneza.

Printre elemente traditionale japoneze incluse in programul celei de-a 6-a editii a Galei Premiilor Brokerilor in Asigurari se numara:
  • Atelier de costume si coafuri traditionale
  • Atelier de caligrafie traditionala japoneza
  • Demonstratii Kendo
  • Reprezentatii de Taiko
  • Dans traditional japonez
  • Concurs de gatit sushi
  • Japanese Photo Corner
Premiile Brokerilor de Asigurare 2017 sunt sustinute de NTT Data si OMNIASIG VIG, in calitate de Parteneri Principali, precum si de Gothaer Asigurari Reasigurari, GENERALI Romania, CertAsig si GRAWE Romania in calitate de Parteneri si se desfasoara cu sprijinul Centrului de Studii Romano-Japoneze "Angela Hondru".

Mai multe detalii, aici.