1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Serviciul de Ambulanta Iasi cumpara asigurari RCA, CASCO si accidente de persoane

Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare facultative auto - CASCO (fara fransiza), accidente de persoane si asigurare raspundere civila - RCA pentru autosanitarele SAJ IASI existente in parcul auto, dar si cele care urmeaza a fi cumparate.

Valoarea estimata a contractului este cuprinsa intre 75.185 lei si 587.696 lei, potrivit anuntului publicat pe SICAP. Perioada acordului cadru este de 12 luni.

Criteriul in baza caruia va fi atribuit contractul este "pretul cel mai scazut".

Potrivit anuntului de participare, contractul este divizat in patru loturi - primele doua sunt pentru cele 67 de autosanitare existente si doua pentru cele 20 de autosanitare care vor fi achizitionate anul acesta:
  • Lot 1 - Servicii de asigurare tip auto CASCO si accidente de persoane: valoarea maxima estimata este de 355.896 lei
  • Lot 2 - Servicii de asigurare de raspundere civila auto RCA: maxim 68.000 lei
  • Lot 3 - Servicii de asigurare tip auto CASCO si accidente de persoane: maxim 141.800 lei
  • Lot 4 - Servicii de asigurare de raspundere civila auto RCAmaxim 22.000 lei
"Durata politelor va fi de 12 luni pentru autosanitarele aflate deja in dotarea SAJ Iasi (Lot1 si Lot 2 - 67 autosanitare), ulterior avandu-se in vedere alinierea perioadei de valabilitate a politelor de asigurare RCA. In cazul suplimentarii parcului auto cu ambulante noi, in perioada de valabilitate a acordului cadru, se vor incheia polite de asigurare, incepand cu data intrarii in exploatare a autosanitarelor noi (Lot3 si Lot 4 - 20 autosanitare). Cele 20 de autosanitare sunt preconizate a intra in dotarea parcului auto pe parcursul anului 2019", se precizeaza in Caietul de Sarcini.

In ceea ce priveste accidentele de persoane, vor fi acoperite de polite conducatorii auto, personalul medical, pacientii si pasagerii. Despagubirile oferite vor fi de 10.000 lei/persoana in caz de deces din accident si de 20.000 lei/persoana pentru invaliditate permanenta din accident.

La CASCO, termenul de constatare a daunelor va fi de maxim 2 (doua) zile lucratoare. Remedierea daunelor se va efectua in termen de maxim 10 zile in cazul unei daune usoare iar in cazul unei avarii mai mari in termen de maxim 30 zile. Eliberarea autosanitarei nu va fi conditionata de plata daunei de catre asigurator, se mai arata in Caietul de Sarcini.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 mai 2019, ora 15:00, cand vor fi deschise ofertele.