1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

MARSH Romania depaseste pragul de 200.000 de persoane pentru care gestioneaza beneficii asigurabile

MARSH, lider mondial in brokerajul de asigurari si consultanta de risc, implementeaza un program de asigurari de viata si sanatate pentru membrii Corpului National al Politistilor (CNP). Programul ofera membrilor organizatiei un plan de protectie financiara in cazul producerii unor accidente sau imbolnaviri, prin intermediul unei asigurari de viata incheiate cu GROUPAMA Asigurari. In plus, membrii CNP au posibilitatea de a-si incheia asigurari de sanatate cu ALLIANZ-TIRIAC, in conditii special negociate, pentru ei si familiile lor.

Cu o prezenta pe piata locala de peste 21 de ani, MARSH Romania depaseste astfel pragul de 200.000 de persoane pentru care gestioneaza beneficii asigurabile (asigurari de viata si asigurari de sanatate).

Asigurarea de viata dedicata membrilor Corpului National al Politistilor (CNP) ofera protectie financiara in cazul accidentelor sau imbolnavirilor, este valabila oriunde in lume, 24 din 24 de ore. Asigurarea de grup pentru membrii CNP acopera evenimente precum: decesul, invaliditatea, spitalizarea, interventiile chirurgicale si fracturile.

Asigurarea de sanatate creata pentru membrii Corpului National al Politistilor acopera accidente si imbolnaviri. Beneficiul a fost creat pentru a oferi protectie financiara in cele mai bune conditii si reprezinta un avantaj unic pentru membrii CNP si pentru familiile lor.

Prin intermediul asigurarii de sanatate incheiate cu sprijinul MARSH Romania, la ALLIANZ-TIRIAC, membrii Corpului National al Politistilor vor beneficia de acoperirea serviciilor medicale in regim ambulator, respectiv de consultatii si controale medicale, analize de laborator in scop de diagnosticare, explorari functionale in scop de diagnosticare, imagistica medicala (RMN, Computer Tomograf). In plus, asigurarea acopera si serviciile medicale pentru monitorizarea bolilor cronice. Beneficiile asigurarii pot fi accesate atat in regim de decontare directa intr-o retea de peste 650 de clinici, la nivel national cat si in regim de rambursare a cheltuielilor in orice clinica privata din Romania.

Membrii Corpului National al Politistilor pot afla toate detaliile despre cele doua produse din sectiunea dedicata pe website-ul organizatiei: www.cnpromania.ro/asigurari.

"Am creat deja o traditie din implementarea unor programe de asigurari inovative pentru piata din Romania. In prezent, MARSH Romania gestioneaza beneficiile asigurabile a peste 200.000 de persoane. Ii felicitam pe membrii Corpului National al Politistilor pentru constientizarea beneficiilor oferite de produsele de asigurare de viata si sanatate. Reusim, dupa un proces amplu de negociere si implementare sa oferim membrilor CNP un program unic in Romania usor de inteles si de accesat", a declarat Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania.

"Dupa multe luni de munca si negocieri, alaturi de partenerul nostru MARSH Romania, am reusit sa implementam un produs unic de asigurare, special creat pentru Corpul National al Politistilor. Suntem singura organizatie de profil din Romania care ofera membrilor sai si familiilor acestora, acces la asemenea beneficii. Prin intermediul asigurarii de viata pe care o oferim tuturor membrilor, indemnizatia in cazul decesului ca urmare a unei imbolnaviri sau a unui accident este de 7.000 de lei, de 7 ori mai mult decat valoarea pe care o puteam sustine in trecut din fondurile noastre", a declarat Petre STANCU, Presedinte, Corpul National al Politistilor.

Corpul National al Politistilor reprezinta forma de organizare pe criteriul profesional, autonoma, apolitica si nonprofit a politistilor, este constituit si isi exercita atributiile in scopul promovarii intereselor profesionale, sociale, culturale si sportive ale membrilor sai, prevazute de legislatia in domeniu, precum si al apararii drepturilor legitime ale acestora. Organizatia a fost infiintata in urma cu 13 ani si numara peste 35.000 de membrii din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

MARSH este parte a MARSH & McLennan Companies, grup ce ofera servicii profesioniste prin intermediul a 60.000 de angajati la nivel mondial. Veniturile MARSH & McLennan Companies depasesc 13 miliarde USD. Din grup mai fac parte si Guy Carpenter, specialist in risc si reasigurari, Mercer, furnizor de servicii si consultanta HR si Oliver Wyman, lider in consultanta management. MARSH are circa 30.000 de profesionisti care colaboreaza pentru a oferi consultanta clientilor in peste 130 de tari.