1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Intalnirea anuala a MIB a reunit peste 100 de francize la Sinaia

Intre 17 si 19 iunie, la Sinaia, MILLENIUM Insurance Broker (MIB) SA a sarbatorit rezultatele si evolutia anului precedent, in cadrul Intalnirii anuale a Partenerilor Francizati MIB.

Evenimentul, organizat la Hotelul International din Sinaia, a reunit peste de 100 de francize MIB, conducerea companiei si echipa din centrala, precum si 13 asiguratori parteneri. Cu aceasta ocazie, au fost premiate cele mai performante francize MIB, cea mai spectaculoasa polita incheieata anul trecut, precum si cel mai frumos sediu din tara.

"Le multumim tututor partenerilor nostri Francizati MIB, dar si asiguratorilor pentru prezenta la eveniment alaturi de familii si copii. A fost o bucurie sa avem alaturi de noi peste 40 de copii si sa impletim viata de business cu cea de familie asa cum facem de altfel in fiecare zi. Millenium Insurance Broker este un business de succes construit de oameni, cu oameni si pentru oameni!", a decalarat Stefan PRIGOREANU, CEO, MILLENIUM Insurance Broker.

MIB a incheiat anul precedent cu intermedieri totale de 21,83 milioane de euro, marcand astfel o crestere de 16,7 procente fata de anul 2014. In primul trimestru al acestui an, compania a raportat o crestere de 49% a volumului total de prime intermediate, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, pana la 32,73 milioane lei.