1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Distributia brosurii FII TREAZ LA VOLAN! continua

Marile intersectii, parcari, terase sau Centrul Vechi - acestea sunt doar cateva dintre locurile in care soferii se pot intalni cu promoterii FII TREAZ LA VOLAN! care distribuie, in aceasta vara, materialul informativ gratuit dedicat sigurantei rutiere.

"Nu conduce daca esti obosit", "Fii atent la biciclisti si motociclisti", "Poarta centura de siguranta" si "Nu folosi telefonul mobil in timp ce conduci" sunt doar cateva dintre sfaturile transmise soferilor prin intermediul brosurii, informatiile fiind dublate de statistici relevante privind pericolele si accidentele la care se pot expune acestia daca nu urmeaza recomandarile de siguranta rutiera.

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! este realizata, in parteneriat, de Politia Romana, FPVS - Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, Radio Romania Actualitati si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

In cadrul proiectului, sunt distribuite brosuri informative in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 de municipii din tara. In plus, o atentie speciala este acordata in aceasta vara litoralului, unde mii de soferi merg in week-end-uri si pleaca spre casa duminica, dupa doua zile obositoare si "animate" cu sticle de bere rece. De asemenea, brosura este distribuita si impreuna cu una dintre cele mai citite publicatii din Romania, ziarul LIBERTATEA, accentul fiind pus si de aceasta data pe zona litoralului.

Campania este sustinuta de principalele companii de asigurari si de brokeraj in asigurari: OMNIASIG VIG, BCR Asigurari de Viata, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, CREDIT EUROPE Asigurari, SAFETY Broker, MARSH, FABRICA de Asigurari, INTER Broker, OTTO Broker, DESTINE Broker, GRAWE Romania, DAUNE Expert si GARANTA.

Spoturile difuzate de Radio Romania Actualitati, precum si materialele publicate de Partenerii Media (wall-street.ro, 9am.ro, Revista BIZ, Ziua Veche, stirilepescurt.ro) contribuie, de asemenea, la diseminarea informatiilor.

Aflati mai multe pe Facebook.com/treazlavolan sau pe treazlavolan.ro!