1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Despre asigurarile obligatorii de locuinte, in direct la RFI

Mai putin de 20% dintre locuintele din Romania sunt asigurate prin polita obligatorie PAD, a avertizat recent PAID Romania. Nicoleta RADU - NEACSU - Director General, PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor - si Mihai CRACEA - Redactor Sef, XPRIMM Newsletters - discuta despre asigurarile obligatorii de locuinta si modul in care poate fi stimulata cresterea gradului de cuprindere in asigurare in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate marti de RFI incepand cu ora 13:30.

Alte teme de dezbatere vor include modul in care functioneaza PAID ca solutie impotriva expunerii Romaniei la trei riscuri catastrofale, statusul actual al acoperirii prin asigurare obligatorie si asteptari privind acest sistem, precum si solutii pentru cresterea gradului de cuprindere in asigurare si sporirea constientizarii nevoii de asigurare din partea publicului.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 13.30, la RFI. Puteti asculta programele RFI pe urmatoarele frecvente: 93.5 FM (Bucuresti), 94 FM (Craiova), 91.7 FM (Cluj), 97.9 FM (Iasi) sau online, accesand site-ul www.rfi.ro.