1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

CONCURS: Ce rol ai in EIA - Echipa de Interventie Asigura-te la cutremur?

In cadrul "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" esti invitat la un concurs-sondaj: raspunde la intrebari ca sa afli ce rol ai avea in EIA - Echipa de Interventie Asigura-te la cutremur!

Astfel, pornind de la necesitatea cresterii gradului de constientizare a romanilor cu privire la protectia financiara a locuintei, dar si cu privire la cateva masuri preventive pe care ar putea sa le ia in cazul unui seism, concursul "Ce rol ai in EIA - Echipa de Interventie Asigura-te la cutremur?'' invita utilizatorii sa raspunda la un set de intrebari care atrag atentia asupra catorva actiuni de prevenire si reducere a riscurilor.

La final, acestia afla ce "rol" au in EIA - Echipa de Interventie Asigura-Te la cutremur. Daca aleg sa dea SHARE rezultatului pe pagina personala de Facebook (post cu vizibilitate Publica), vor intra in concurs, putand castiga un kit de supravietuire in caz de cutremur.

Click aici pentru a participa!

Organizat in parteneriat de PAID Romania, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si RFI Romania, demersul "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" se bucura si in acest an de sprijinul unor importante companii de asigurari din Romania: GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, OMNIASIG VIG, GENERALI Romania, GRAWE Romania, OTTO Broker, GARANTA Asigurari si inspectii-imobiliare.ro.