1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

ZURICH Insurance Group a pus bazele unui business WellCare la nivel global

ZURICH Insurance Group a pus bazele unui business WellCare pentru a accelera initiativele de sanatate si bunastare ale grupului pe pietele din intreaga lume si pentru a genera o abordare globala in dezvoltarea lor, arata xprimm.com. Noul business Zurich isi propune sa le ofere clientilor din zonele de retail, IMM-uri si asigurari comerciale solutii unice de sanatate si wellness, adaptate special nevoilor acestora.

In acest sens, ZURICH a luat decizia de a o numi pe Helene WESTERLIND in functia de Director Executiv al ZURICH WellCare, pentru a dezvolta si executa strategia globala WellCare, dar si pentru a implementa oferta in piata. In plus, potrivit sursei citate, Helene WESTERLIND va infiinta o retea de distributie prin folosirea canalelor interne, precum si prin colaborarea cu partile externe.

Potrivit sursei citate, WellCare le ofera clientilor libertatea de a alege elemente de baza si optionale, astfel incat sa isi poata personaliza abordarea pentru o mai buna sanatate fizica si mentala. WellCare introduce caracteristici care le permite clientilor sa-si urmareasca activitatea, le ofera idei despre cum sa duca un stil de viata mai sanatos, dar si, in functie de locatie, instrumente de coaching si diagnosticare, precum si facilitarea de servicii clinice care sa ajute la gestionarea afectiunilor cornice, dar si solutii de asigurare.

"Business-ul WellCare este exemplul perfect care ilustreaza modul in care ZURICH aduce viata in strategia sa orientata catre clienti, facand trecerea spre prevenire si oferind servicii inovatoare dincolo de protectia oferita de asigurarile traditionale. Obiectivul nostru e de a ajuta clientii sa-si imbunatateasca sanatatea si bunastarea, folosind tehnologia si datele intr-o maniera responsabila", a punctat Helene WESTERLIND.

Helene WESTERLIND aduce, in rolul pe care il va juca, o intelegere profunda a industriei de asigurari si a business-ului global ZURICH. Helene WESTERLIND a intrat in grup in 2003, iar cea mai recenta functie pe care a ocupat-o in cadrul grupului a fost cea de Global Head of International Programs. Relatia dezvoltata cu brokerii si clientii o pozitioneaza bine pe Helene WESTERLIND pentru a conduce atat dezvoltarea, cat si cresterea acestui nou business.

Strategia ZURICH WellCare este bazata pe patru elemente principale:
  • Prevenire - Sustinerea clientilor in incercarea de a-si atinge obiectivele de sanatate si bunastare, oferindu-le acestora continut, analize si stimulente personalizate;
  • Ingrijire - Sprijinirea clientilor care vor sa duca un stil de viata sanatos si sa gestioneze anumite afectiuni cronice, oferindu-le acestora servicii personalizate de sanatate si wellness;
  • Protectie - Transformarea asigurarii intr-un factor cu o relevanta mai mare, prin furnizarea de produse de asigurare imbunatatite sau noi;
  • Date - Folosirea datelor intr-un mod responsabil, sigur si transparent - conform cu angajamentul asumat de ZURICH pe partea de protectie a datelor -, pentru a oferi fiecarui client o experienta unica si personalizata.
Pentru inceput, ZURICH WellCare se va adresa clientilor din zona de retail, arata sursa citata, si, pana la sfarsitul acestui an, intentioneaza sa introduca solutii si pentru clientii din zonele corporate si IMM. Pe partea de retail, ZURICH WellCare va anunta, in perioada urmatoare, ofertele pentru anumite piete din Asia, America Latina si Europa.