1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Willis Re implementeaza o solutie actualizata pentru riscul de incendii din SUA

Willis Re, divizia de reasigurare a Willis Towers Watson, a anuntat implementarea unei solutii actualizate impotriva riscului de incendii cu care se confrunta Statele Unite ale Americii. Solutia, lansata in parteneriat cu compania SpatialKey - specializata, printre altele, in analiza datelor geospatiale -, le ofera clientilor Willis Re posibilitatea de a-si optimiza subscrierile, precum si de a tarifa mai bine riscul de incendiu.

Willis Re sustine ca, in spatele deciziei de a implementa aceasta solutie, stau nu doar incendiile care au mistuit California, ci si investitiile realizate de Willis Re in acest tip de solutii, de-a lungul timpului. "Willis Re Wildlife Score le ofera clientilor nostri cadrul necesar pentru a realiza imbunatatiri semnificative la nivel de portofolii si subscrieri. De asemenea, suntem incantati ca am extins parteneriatul nostru cu SpatialKey si, astfel, continuam sa exploram modalitatile in care putem sa oferim, in mod colectiv, plus-valoare pentru clientii nostri", arata Vaughn JENSEN - Executive Vice President, Willis Re.

"La SpatialKey, ii ajutam pe clienti sa isi imbogateasca baza de date si modul de analiza a acestora, prin subscrieri, gestionarea expunerii si flux de lucru. Hub-ul nostru reuneste continut realizat de experti din cadrul a peste 20 de furnizori de date, toate aceste informatii despre multiple pericole regasindu-se acum pe o singura platforma. Acest parteneriat cu Willis Re extinde accesul platformei noastre de subscriere si permite Willis Re sa transmita, in mod rapid, contextual si flexibil, datele de risc catre clienti. Ne bucuram ca putem explora modul in care, prin acest parteneriat, putem aduce in piata eficienta operationala", a punctat si Tom LINK - Chief Executive Officer & Founder, SpatialKey.