1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

WTW se extinde in Franta prin achizitia unui broker de aviatie

WILLIS TOWERS WATSON (WTW), unul dintre liderii mondiali in domeniul consultantei si brokerajului in asigurari, se extinde pe piata de profil din Franta, prin achizitia OAAGC (L'Office d'Assurance Aeriennes G. de Cugnac), unul dintre brokerii de top specializati pe linia de re/asigurari de aviatie, anunta Reinsurance News.

Potrivit sursei citate, termenii tranzactiei presupun transferul intregii echipe, dar si a portofoliului de clienti OAAGC catre WTW.

"Sunt incantat de aceasta tranzactie, care are rolul de a consolida activitatea GRAS SAVOYE-WILLIS TOWERS WATSON. Aportul echipei OAAGC, a carei expertiza in sectorul asigurarilor avia este reconuscuta, ne va ajuta sa oferim clientilor nostri, produse si servicii de consultanta mai bune", a spus Gilles BENEPLANC, Seful WILLIS TOWERS WATSON France.

"Aceasta tranzactie permite dezvoltarea personalului nostru la nivel de expertiza, si acces deplin la resursele globale ale WTW (...). Sunt foarte multumit, si totodata mandru de aceasta tranzactie istorica si unica", a declarat Eric de CUGNAC, Presedinte al OAAGC.

WILLIS TOWERS WATSON este prezent pe piata de asigurari din Romania, prin intermediul WILLIS TOWERS WATSON Romania Broker de Asigurare (fosta GRAS SAVOYE Romania Broker de Asigurare).