1asig.ro
1asig.ro
Un gest mic, dar care inseamna ...

Un gest mic, dar care inseamna enorm pentru multe generatii de copii din mediul rural!

5 min. / 1.540 cuvinte
Fundatia World Vision desfasoara, toamna aceasta, doua actiuni prin care doreste sa ajute copiii unei scoli din judetul Dolj. Astfel, se construieste un grup sanitar exterior pentru elevii din scoala si, totodata, pentru acestia se pregatesc surprize cu ocazia Craciunului, prin campania "Letters to Santa", pe care fundatia o desfasoara anual in parteneriat cu angajati ai companiilor.

PROMO


La scoala din Breasta, judetul Dolj, unde invata 40 de copii din programul "Paine si Maine" al Fundatiei World Vision, grupul sanitar nu mai este functional odata ce vine frigul. Aflat in exteriorul scolii, grupul sanitar nu are geamuri si usi, iar atunci cand temperaturile scad, copiii nu mai pot folosi toaletele, nici nu se mai pot spala pe maini, pentru ca apa ingheata pe tevi.

Impreuna, putem crea conditii normale pentru copiii care invata zi de zi in aceasta scoala! Este nevoie de 20.000 lei pentru a acoperi valoarea materialelor si mana de lucru. Numai cu ajutorul nostru, al tuturor, reparatiile pot fi facute pana la venirea frigului!

Iar, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, odata ce reusim sa le oferim acestor copii conditii normale pentru educatia de care au atat de mare nevoie, putem sa le facem o bucurie de Craciun, transmite fundatia.Fiecare copil viseaza si toti copiii il asteapta pe Mos Craciun. Dar la unii dintre ei, la cei vulnerabili, Mos Craciun nu mai ajunge. Impreuna, putem aduce magia sarbatorilor si pentru ei, prin campania Letters to Santa a Fundatiei World Vision.

E simplu:
  • Tu spui cati angajati vor sa cumpere cadouri
  • Copiii scriu scrisorile, fundatia le trimite la sediul vostru
  • Colegii vostri cumpara cadourile
  • Voi mergeti in teren sa cunoasteti copiii si sa le dati cadourile
Prin campania Letters to Santa, angajatii se pot transforma in spiridusi ai Mosului! Pentru copii, o singura jucarie sau carte inseamna un nou univers, o poarta spre imaginatie si prietenie.

Hai sa le facem lumea mai buna, impreuna!

Pentru mai multe detalii o puteti contacta pe Diana Guth: diana_guth@wvi.org

1.633 accesari
PROMO
Sondaj

Locuinta ta este protejata prin asigurare?

- Da, obligatorie si facultativa
- Da, doar obligatorie
- Nu


PROMO