1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#StamAcasa, dar continuam

GROUPAMA Asigurari a decis sa acopere, in mod exceptional, riscurile asociate virusului COVID-19

GROUPAMA Asigurari anunta ca, in perioada urmatoare, va acoperi in mod exceptional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clientii actuali si cei care vor incheia Asigurare medicala integrala, Asigurare de viata si Asigurare de calatorie in strainatate.

Brokerii au transmis ASF un pachet de masuri pentru a sprijini industria de asigurari in contextul COVID-19

Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare (PRBAR) supune atentiei Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) un pachet de masuri de sprijin pentru a fi evitata blocarea sau chiar falimentul unor sectoare sau companii ale industriei de asigurari autohtone, in contextul actualei pandemii COVID-19.

ALLIANZ-TIRIAC ia masuri suplimentare in sprijinul clientilor in contextul raspandirii COVID-19

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a luat masuri suplimentare pentru a-si ajuta clientii sa ramana stapani pe situatie in contextul raspandirii noului coronavirus COVID-19 la nivel national, prin: facilitarea inspectiilor de risc la distanta si facilitarea inspectiilor de dauna la distanta, in baza transmiterii electronice de catre clienti (persoane fizice si persoane juridice) a documentelor necesare si fotografiilor avariilor, fara a fi necesara intalnirea cu un inspector constatator.

Sediul Central UNIQA adopta lucrul de acasa

Incepand de luni, 16 martie 2020, activitatea de la nivelul sediului central al UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de Viata se va desfasura in regim de lucru de acasa, pentru a limita riscurile generate de evolutia pandemiei de coronavirus in zona Bucuresti-Ilfov.

ASF: In perioada 13-31 martie, activitatea de relatii cu publicul sa se desfasoare online si prin telefon

Avand in vedere recomandarile Guvernului Romaniei si ale Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind adoptarea unor masuri pentru prevenirea imbolnavirii cu coronavirus (COVID-19), Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a luat decizia ca, in perioada 13-31 martie 2020, activitatea de relatii cu publicul sa se desfasoare numai prin telefon sau prin corespondenta electronica.

Companiile cauta solutii pentru protectia asiguratilor prin polite de sanatate

Cel putin doua companii au anuntat, vineri, ca au discutat cu partenerii internationali pentru a proteja asiguratii prin polite private de sanatate in situatia imbolnavirii cu noul Coronavirus (COVID-19).

Asigurarile sunt esentiale, in special in perioade dificile

Asigurarile sunt esentiale intr-o societate, cu atat mai mult in perioade dificile, cum este cea pe care o traversam acum, in contextul raspandirii COVID-19.

ASF monitorizeaza atent evolutiile pietelor supravegheate in contextul raspandirii COVID-19

Autoritatea de Supraveghere Financiara monitorizeaza atent evolutiile pe piata de capital, piata asigurarilor si piata pensiilor private din Romania, in contextul generat de efectele epidemiei COVID-19.

MARSH: Sfaturi si masuri de raspuns pentru companii in caz de Coronavirus

Evolutia recenta a crizei provocate de extinderea Coronavirus (COVID-19) impune o atitudine proactiva din partea companiilor. Chiar daca responsabilitatea pentru masurile de preventie necesare limitarii efectelor in astfel de situatii apartine autoritatilor, companiile trebuie sa-si gestioneze propriile riscuri si sa ia masuri pentru protejarea angajatilor si pentru integritatea lor financiara, a transmis MARSH Romania.