1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#StamAcasa, dar continuam

Gheorghe GRAD: Oamenii sunt mai interesati de asigurarile de sanatate

"Oamenii sunt mai interesati de asigurarile de sanatate, in conditiile in care trecem printr-o criza medicala. In randul companiilor a crescut interesul pentru acoperirile de BI - Business Interruption, dar si EB - Employee Benefits, cu accent pentru asigurarile de grup life si evident, sanatate", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Broker de Asigurare.

Piata asigurarilor si cea bancara cer Guvernului o serie de masuri in vederea continuarii activitatii in contextul COVID-19

Organizatii patronale si profesionale de profil din sectorul financiar-bancar si de asigurari transmit catre Guvernul Romaniei o scrisoare comuna in vederea identificarii celor mai eficiente solutii din perspectiva legislativa, pentru a asigura continuitatea activitatii companiilor in aceste conditii economice si sociale deosebite.

NN Romania doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei unui spital din Capitala

NN Romania contribuie la limitarea efectelor epidemiei de COVID-19 si doneaza ventilatoare mecanice in valoare de un milion de lei Spitalului Clinic Colentina Bucuresti.

METROPOLITAN Life aloca 1 milion de lei pentru sprijinirea eforturilor de combatere a coronavirusului

Compania de asigurari de viata si pensii private METROPOLITAN Life se alatura campaniei "Doneaza pentru linia intai" si aloca 1 milion de lei pentru a veni in sprijinul medicilor, cadrelor militare si politistilor care lupta in prima linie impotriva epidemiei de coronavirus (COVID-19), in Romania.

Studiu Mercer Marsh Benefits in Romania: Ce masuri au luat companiile in contextul COVID-19?

Potrivit studiului "Companies reactions to COVID-19", realizat de Mercer Marsh Benefits in Romania, mai bine de jumatate dintre cele 160 de companii care au furnizat date au intrerupt activitatea de la birouri. 60% dintre companii au aplicat deja cresterile salariale propuse pentru acest an sau urmeaza sa le implementeze curand.

VIDEO: Ora de Risc: Test COVID-19 pentru asigurarile de sanatate

Care sunt asteptarile generale ale consumatorului de la o companie de asigurari, care au fost reactiile asiguratorilor la pandemie si la nevoile pe care le au clientii in aceasta perioada, dar si despre modul in care sa ne alegem un consultant in asigurari, au discutat Alina PREDA, analist de risc - si Sergiu COSTACHE, Revista PRIMM Asigurari & Pensii, intr-o Editie Speciala a emisiunii Ora de Risc #DeAcasa.

VIDEO: Ora de Risc: Daunele auto in vremuri de criza

Despre modul in care starea de urgenta impusa de pandemia de COVID-19 a afectat domeniul asigurarilor auto, dar si despre masurile luate de asiguratori pentru a contracara efectele negative ale crizei si nu numai au discutat Sorin GRECEANU - Director General, BAAR -, Ion MOISE - Director General, eClaims - si Sergiu COSTACHE, Revista PRIMM Asigurari si Pensii intr-o Editie Speciala a Emisiunii Ora de Risc by XPRIMM #DeAcasa.

ISF sprijina lupta cu COVID-19

Institutul de Studii Financiare - ISF se implica in lupta impotriva epidemiei de COVID-19 si doneaza suma de 50.000 de euro organizatiei Crucea Rosie Romana, cu scopul achizitiei si dotarii spitalelor de stat cu echipamente de protectie si tratament impotriva coronavirus.

VIDEO: Victor SRAER: Este bine sa nu ratam oportunitatile pe care le ofera orice criza

Ne pregatim cu totii de Paste si parca ideea de zile libere (de stat acasa) cu prilejul sarbatorilor suna putin altfel in acest an. De mai bine de o luna "#StamAcasa, dar continuam" si am inceput deja sa invatam primele lectii pe care ni le ofera aceasta criza. Despre asta am vorbit si cu Victor SRAER, CEO, OTTO Broker.

ALLIANZ-TIRIAC ofera gratuit servicii de consultanta medicala la distanta clientilor cu asigurari de sanatate si extinde acoperirile politelor

ALLIANZ-TIRIAC isi incurajeaza clientii sa aiba grija de sanatatea lor in timp ce raman in siguranta si confortul locuintei si include, fara niciun cost suplimentar, serviciul de consultanta medicala la distanta pentru politele de sanatate.

GrECo Romania atrage atentia asupra cresterii riscului de neincasare a creantelor comerciale

GrECo Romania Broker de Asigurare si Consultant atrage atentia asupra cresterii riscului de neincasare a creantelor comerciale in contextul actual, tendinta care se va amplifica, inevitabil, in perioada urmatoare.

VIDEO: Ora de Risc, Editie Speciala: Pensii, viata si... RCA

Despre asigurarile RCA, cele de viata cu componenta de economisire pe termen lung si modul cum sunt acestea afectate de criza, dar si despre pensiile administrate privat, au discutat Iulius Marian FIRCZAK, Deputat in Parlamentul Romaniei, si Sergiu COSTACHE, Revista PRIMM Asigurari si Pensii, in cea mai recenta editie a emisiunii Ora de Risc #DeAcasa.

INTER Broker deschide un mall online de asigurari

INTER Broker de Asigurare a lansat, saptamana trecuta, un amplu proiect online, dedicat atat consumatorilor de asigurari, care isi pot achizitiona polite online, cat si asistentilor in brokeraj, care vor dispune de un "birou online", mai ales in contextul epidemiei de COVID 19.

DESTINE Broker a sponsorizat achizitia unui aparat de radiologie mobila RX pentru Spitalul Judetean Ploiesti

DESTINE Broker de Asigurare, impreuna cu colaboratorii sai, a sponsorizat achizitia unui aparat de radiologie mobila RX pentru Spitalul Judetean Ploiesti in valoare de 520.000 lei.

EUROINS Romania lanseaza o aplicatie pentru constatarea online a daunelor

In contextul epidemiei de coronavirus si al starii de urgenta instituite din 16 martie 2020, EUROINS Romania Asigurare Reasigurare permite, incepand de luni - 13 aprilie a.c., ca procedura de constatare a daunelor sa fie facuta si online, lansand in acest scop o aplicatie.