1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#StamAcasa, dar continuam

Consultant AA a implementat plata on-line cu cardul

Consultant AA Broker de Asigurare-Reasigurare a anuntat ca a implementat plata on-line cu cardul. Astfel, clientii isi pot plati politele de asigurare, chiar si ratele, in conditii de maxima siguranta, de la distanta.

VIDEO: Daniela BADALUTA: Munca de acasa ne face mai eficienti si focusati pe task-urile zilnice

Desi pandemia de COVID-19 presupune masuri de distantare sociala pentru a preveni raspandirea virusului, statul acasa si munca prin mijloace de comunicare online poate sa aduca si beneficii: eficienta a crescut, nu exista atat de mult timp pierdut pe drumuri, iar intalnirile online sunt obiective si cu substanta, spune Daniela BADALUTA, Director General, RECREX, intr-un interviu pentru rubrica "#StamAcasa, dar continuam".

SIGNAL IDUNA si MedLife ofera asiguratilor un serviciu de consultanta medicala la distanta

SIGNAL IDUNA si MedLife au anuntat ca vin in sprijinul romanilor asigurati prin serviciul de consultanta medicala la distanta pentru mai multe specialitati, in contextul raspandirii noului coronavirus (SARS-CoV-2).

BRD Asigurari anunta acoperirea riscurilor provocate de COVID-19

BRD Asigurari de Viata si BRD Asigurari Generale, companii membre Societe Generale Group, anunta ca vor acoperi in mod exceptional riscurile provocate de COVID-19 pentru clientii lor asigurati prin mai multe tipuri de polite.

VIDEO: #OraDeRisc #DeAcasa by XPRIMM - Editie Speciala "COVID-19 si Asigurarile - Consecintele economice"

In a doua parte a Editiei Speciale a emisiunii #OraDeRisc #DeAcasa by XPRIMM "COVID-19 si Asigurarile", Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - si Mihai Lucian LUCANU - Managing Partner at IBMM, Cert CII - au vorbit despre consecintele economice ale pandemiei de coronavirus.

VIDEO: Erik BARNA - despre provocarile si solutiile momentului in digitalizare

Daca este un cuvant salvator la care multi apeleaza in aceasta perioada, acesta este "Digitalizarea". Fie ca le aveau sau este nevoie sa le implementeze acum, toate companiile se folosesc de instrumente care sa faca mai usoara trecerea la colaborarea de la distanta cu echipele, clientii si partenerii. Despre cum se simte pulsul digital in piata de asigurari in acest moment am vorbit la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" cu Erik BARNA - CEO, Life is Hard.

VIDEO: #OraDeRisc #DeAcasa by XPRIMM - Editie speciala "Efectele directe ale pandemiei coronavirus asupra asigurarilor"

Emisiunea Ora de Risc by XPRIMM revine cu o noua serie de inregistrari #DeAcasa, realizate de la distanta in aceasta perioada a pandemiei de coronavirus. Invitatul lui Sergiu COSTACHE a fost Mihai Lucian LUCANU, Managing Partner la IBMM, Cert CII. Ei au discutat despre efectele directe ale COVID-19 asupra asigurarilor.

VIDEO: Gh. GRAD - Vom avea la final de aprilie o scadere de 35 - 40% pe retail si 10% pe corporate

Cu un blocaj pe numeroase paliere care nu stim cat va dura si cu un efect pe termen lung pe care nu il putem estima, cu totii incercam sa ne facem niste calcule estimative, niste previziuni care sa indice directiile in care ar trebui sa ne indreptam acum. Gheorghe GRAD, Country Manager & CEO, RENOMIA SRBA, ne-a impartasit viziunea sa despre etapa pe care o traversam, dar si despre impactul sau in businessul de asigurari intr-un interviu acordat in cadrul rubricii "#StamAcasa, dar continuam".

Gothaer functioneaza si online, compania fiind complet operationala

In aceste momente in care, pe fondul raspandirii noului coronavirus (SARS-CoV-2), umanitatea trece printr-o situatie extrem de dificila, este important sa fim constienti de fiecare serviciu care functioneaza in continuare normal si pe care ne putem baza. De aceea, Gothaer Asigurari Reasigurari doreste ca, in acest context, clientii si partenerii sai sa stie ca Gothaer sustine masurile luate de autoritati pentru siguranta tuturor, furnizarea serviciilor de asigurare nefiind afectata, iar operatiunile se desfasoara fara probleme in toate domeniile de activitate.

Asigurarile in contextul COVID-19: Intrebari si raspunsuri

Pentru a veni in sprijinul clientilor, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania a realizat o lista de Intrebari & Raspunsuri posibile. Documentul poate fi descarcat de AICI.

VIDEO: Cati STOICAN: Aceasta perioada ne invata sa ne schimbam viteza de reactie si sa ne reinventam

In aceasta perioada, majoritatea companiilor mari sau mici au fost nevoite sa se adapteze unui context nou, astfel incat sa isi protejeze angajatii si colaboratorii, dar si sa-si securizeze afacerile. SAFETY Broker a luat o serie de masuri in aceasta privinta, ba mai mult, se pregateste ca la inceputul lunii aprilie sa lanseze o aplicatie destinata clientilor. Care sunt aceste masuri, dar si care sunt asteptarile pentru perioada de dupa criza ne-a precizat Cati STOICAN, Director General Adjunct, SAFETY Broker, in cadrul rubricii "#StamAcasa, dar continuam".

VIDEO: Tudor GALOS: Firmele se grabesc sa gaseasca metode de supravietuire si de reinventare

Despre digitalizare, domeniu ce nu este afectat de raspandirea noului coronavirus, ci chiar inregistreaza un mare avant, adaptarea companiilor la noul context, si nu numai, au discutat Oana RADU - XPRIMM Publications - si Tudor GALOS - Consultant, TUDOR Consulting - in cadrul rubricii XPRIMM "#StamAcasa, dar continuam".

VIDEO: GT Motive vine pe piata cu o aplicatie mobila de avizare si gestionare a daunelor

In aceasta perioada in care cu totii ne adaptam modului de lucru de la distanta, GT Motive a lansat un produs care sa ajute piata de asigurari si, nu in ultimul rand, sa ajute clientii companiilor de asigurari. Despre acesta a discutat Oana RADU cu oficialii companiei - Sorin IACOB, Country Manager, si Eduard FOGARASSY, Director Dezvoltare - pentru rubrica XPRIMM "#StamAcasa, dar continuam".

ASF atrage atentia asupra riscurilor cibernetice ce pot aparea in contextul generat de criza COVID-19

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) atrage atentia asupra cresterii riscului cibernetic pe piata financiara non-bancara, in conditiile in care activitatea entitatilor reglementate/supravegheate de catre Autoritate se desfasoara, in general, de la distanta, ca masura de prevenire a raspandirii infectiilor cu coronavirus.

VIDEO: Comunicarea de criza nu este o optiune, este o responsabilitate!

Dincolo de provocarile organizatorice, procedurale si financiare aduse de situatia in care ne aflam de ceva vreme, un alt domeniu este puternic incercat. Este vorba despre domeniul comunicarii. Vorbim zilele acestea despre comunicare de criza, care nu s-a folosit prea des in Romania ultimilor ani. Analizam reactii sau non-reactii si le urmarim efectele. Despre comunicare de criza in general, dar si aplicata la domeniul asigurarilor am vorbit la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" cu Dan FINTESCU, Music Business Coach & Blogger, un apropiat al evenimentelor care marcheaza anual activitatea pietei de asigurari.