1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#StamAcasa, dar continuam

Enel cumpara, prin Aon SpA, o polita de asigurare pentru toti angajatii, ce acopera spitalizarea din cauza COVID-19

Grupul Enel a incheiat o polita de asigurare pentru acoperirea celor peste 68.000 de angajati in cazul spitalizarii din cauza COVID-19. Acest instrument, dezvoltat in colaborare cu unul dintre liderii sectorului de asigurari si gestionare a riscurilor Aon SpA, a fost activat imediat in toate tarile in care Enel are angajati.

In criza COVID-19, ASF reduce cu 25% contributiile datorate de catre entitatile reglementate

ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara a decis scaderea cu 25% a tuturor contributiilor datorate de catre entitatile reglementate, pe perioada instituirii starii de urgenta generate de raspandirea COVID-19.
In contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), PAID Romania a adoptat o serie de masuri, astfel incat sa-si protejeze atat angajatii, cat si asiguratii sau colaboratorii. Printre masuri se numara munca de la distanta pentru angajati, dar si posibilitatea autoconstatarii daunelor pana la o valoare de 10.000 de euro, a declarat Nicoleta RADU, Director General, PAID Romania, in cadrul celei mai recente editii a rubricii #StamAcasa, dar continuam.

VIDEO: #StamAcasa, dar continuam - rubrica XPRIMM "de sezon"

"#StamAcasa, dar continuam" este numele celei mai recente rubrici lansate de XPRIMM in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta.

Un serviciu de tip service auto door to door a fost implementat de OMNIASIG pentru a limita deplasarea asiguratilor

In contextul pandemiei COVID-19, OMNIASIG Vienna Insurance Group vine in sprijinul asiguratilor sai Casco de data aceasta cu un serviciu complet nou, adaptat situatiei actuale, denumit generic Valet Service. Este vorba de un serviciu de tip service auto door to door, disponibil pentru moment in Bucuresti, ce isi propune sa reduca la zero expunerea clientilor in spatii publice in urmatoarea perioada. Serviciul este gratuit, cheltuielile fiind acoperite integral de catre companie.

CITY Insurance lanseaza o aplicatie pentru rezolvarea online a dosarelor de dauna RCA si CASCO

In contextul pandemiei de coronavirus, CITY Insurance anunta lansarea CityinsClaimsAssist, aplicatia mobila care permite rezolvarea 100% online a dosarelor de dauna RCA si CASCO.

OMNIASIG se alatura luptei cu noul coronavirus si sprijina cu 50.000 euro asociatia Daruieste Viata

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca se alatura asociatiei Daruieste Viata cu o donatie de 50.000 euro, pentru a sustine demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical si crearea unor conditii optime de tratament in urmatoarea perioada pentru persoanele afectate de COVID-19.

Industria de asigurari sprijina lupta impotriva noului coronavirus

Industria de asigurari din Romania a luat in ultimele zile, in ritm accelerat, o serie de masuri speciale pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus, asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente. Aceste masuri au fost decise si implementate individual de companii, a anuntat UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

ASF: In perioada crizei COVID-19, companiile vor transmite raportarile si alte documente doar in format electronic

Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat ca a adoptat Instructiunea nr. 1/2020 privind transmiterea raportarilor si a altor documente catre ASF in perioada aplicarii masurilor exceptionale generate de criza COVID-19 (coronavirus).

EUROINS Romania - masuri de preventie a contaminarii cu COVID-19

Managementul EUROINS Romania Asigurare Reasigurare si-a anuntat angajatii cu privire la pericolele reprezentate de COVID-19, recomandand informarea exclusiv din surse oficiale si legitime.

DESTINE Broker: Asigurarea privata de sanatate CIGNA acopera imbolnavirile cu Coronavirus

Asigurarea privata de sanatate CIGNA Global IPMI, distribuita pe piata locala de DESTINE Broker, acopera si imbolnavirile cu noul Coronavirus (COVID-19), au declarat, pentru 1asig.ro, oficialii brokerului.

AEGON Romania achizitioneaza doua izolete pentru ISU Cluj

Compania AEGON Romania a decis sa achizitioneze doua izolete pe care sa le doneze Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj, pentru a le sustine activitatea in lupta impotriva noului Coronavirus (COVID-19).

EUROLIFE Asigurari Romania amana plata primelor si extinde perioada de gratie

In contextul dificil pe care tara noastra il traverseaza, EUROLIFE Asigurari Romania anunta ca vine in sprijinul clientilor sai si amana plata primelor si extinde perioada de gratie.

OMNIASIG implementeaza un plan pentru continuitatea activitatii in contextul pandemiei COVID-19

In contextul pandemiei COVID-19 (Coronavirus), OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca a luat toate masurile de preventie necesare si implementeaza un plan bine structurat atat la nivel intern, cat si in relatia cu clientii si partenerii, pentru a asigura continuitatea activitatii in conditii optime.

ASIROM recomanda folosirea online a serviciilor sale

Ca masura preventiva impotriva raspandirii coronavirusului, ASIROM VIG recomanda folosirea online a serviciilor sale. Compania a trecut recent printr-un proces de digitalizare, care a redus semnificativ atat timpul de asteptare, cat si necesitatea interactiunii umane.