1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
#StamAcasa, dar continuam

VIDEO: Studiu AEGON - 50% dintre romani inclina spre incheierea de asigurari de viata online

Pandemia COVID-19 a schimbat multe aspecte importante ale vietii noastre si ale mediului de business si primele rezultate se vad deja. AEGON Romania a realizat, in luna aprilie, un studiu care a ilustrat o crestere semnificativa a apetitului consumatorilor fata de asigurarile online. Despre rezultatele acestuia, dar nu numai, am vorbit la "#StamAcasa, dar continuam" cu Mihaela ROSCA - Marketing Manager, AEGON Romania.

Masurile luate de BCR Asigurari de Viata VIG in contextul COVID-19

Clientii BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group beneficiaza de acoperire pentru evenimentele asigurate care pot avea ca si cauza directa sau indirecta imbolnavirea cu COVID-19 sau contextul generat de aceasta, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Erwin HAMMERBACHER, CEO si Presedinte Directorat al companiei.

VIDEO: Nadia PIETREANU, UNIQA: Majoritatea asiguratorilor a ales sa faca front comun si sa fie alaturi de clienti

Nimeni si nimic, nici macar experientele anterioare, nu te pot invata sa anticipezi absolut toate situatiile in care e nevoie de un plan de comunicare de criza, mai ales atunci cand nu ai control asupra acestora. Cel mai important este, insa, sa detii toate elementele necesare pentru a adapta rapid un plan intr-un anumit context. Cum s-a adaptat UNIQA Asigurari in aceasta perioada? Aceasta e inca o intrebare la care aflam raspunsul din cea mai recenta editie "#StamAcasa, dar continuam", care a avut-o drept invitat pe Nadia PIETREANU - Director Marketing si Strategie, UNIQA Asigurari.

GENERALI Romania lanseaza o polita de sanatate de grup destinata exclusiv riscurilor COVID-19

In contextul raspandirii infectiei cu noul coronavirus, GENERALI Romania anunta lansarea unei polite de sanatate de grup destinata exclusiv riscurilor COVID-19, adresata companiilor cu cel putin 10 angajati.

VIDEO: Cosmin ANGHELUTA, Gothaer: Perioada de pandemie este doar un risc in plus concomitent cu celelalte riscuri deja existente

Care sunt masurile pe care Gothaer le-a luat in aceasta perioada de criza si cum va continua activitatea dupa data de 15 mai? Ce linii de asigurari au fost afectate si ce schimbari va aduce aceasta situatie in viitorul apropiat? Despre toate acestea, si nu numai, a discutat Cosmin ANGHELUTA, Director General Adjunct, Gothaer Asigurari Reasigurari, in cadrul emisiunii "Stam acasa, dar continuam".

VIDEO: Anelis BACIU - Piata de asigurari comunica eficient in perioada de criza

Unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de gestionarea unei perioade dificile, cum este pandemia pe care o traversam, este comunicarea de criza. Cand si cum actionezi este strict legat de modul care comunici fiecare pas. Despre comunicarea in asigurari in perioada de criza am vorbit la #StamAcasa, dar continuam cu Anelis BACIU, coordonator comunicare in cadrul ALLIANZ - TIRIAC Asigurari.

UNSAR: Industria de asigurari a investit in accelerarea digitalizarii

"La nivelul industriei de asigurari, in plan global, vorbim despre o accelerare a digitalizarii si, bineinteles ne asteptam sa vedem si o extindere a capabilitatilor digitale ale personalului nostru din asigurari", a declarat Adrian MARIN, Presedintele UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Mihai TECAU: In aceste momente delicate, piata de asigurari isi face datoria

"Avem toate ingredientele ca sa putem spune ca piata de asigurari nu va suferi in intregimea ei (in urma pandemiei de COVID-19 - n.red.)", a declarat Mihai TECAU, Presedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Prima conferinta online a pietei asigurarilor din Romania - Principalele declaratii!

XPRIMM a organizat joi, 7 mai 2020, prima conferinta online a pietei asigurarilor din Romania, in contextul creat de pandemia COVID-19, sub denumirea "Asigurari, Pandemie, Economie - Solutii inteligente nascute de criza", analizand solutiile gasite de companii in aceasta perioada, impactul asupra industriei, si nu numai.

Ca sa #StaiAcasa linistit, trebuie sa fii preventiv. Ne luptam cu COVID. Ce ar mai putea sa se mai intample?

In aceasta perioada constientizam mai mult decat am facut-o pana acum cat de importanta este locuinta noastra. Ne este in acest moment si casa si birou si locul in care ne petrecem timpul liber. Este, inainte de orice, locul sigur in care ne-am retras pentru a face fata crizei provocate de COVID-19, transmit reprezentantii Gothaer Asigurari Reasigurari.

XPRIMM organizeaza prima conferinta online a pietei asigurarilor din Romania

In contextul creat de pandemia COVID-19, XPRIMM organizeaza joi, 7 mai 2020, prima conferinta online a pietei asigurarilor din Romania, denumita "Asigurari, Pandemie, Economie - Solutii inteligente nascute de criza", in cadrul careia vor fi analizate solutiile gasite de companii in aceasta perioada, impactul asupra industriei, si nu numai.
Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vine in sprijinul autoritatilor si a cadrelor medicale in lupta cu pandemia de coronavirus si ofera 500.000 de lei pentru dotarea cu tehnica medicala a sectiei de terapie intensiva (ATI) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Cum iti poti optimiza procesele interne dupa pandemie?

Fara doar si poate tehnologia si robotii sunt tot mai prezenti in vietile noastre, fie ca vorbim de companii sau persoane fizice, in special acum, in perioada pandemiei de coronavirus (COVID-19), cand majoritatea activitatilor au migrat in mediul online.

VIDEO: Daniela IONESCU - Asigurarile de sanatate individuale au reprezentat motorul de crestere in aceasta perioada

In aceasta perioada, din discutiile pe care le-am avut la rubrica noastra "#StamAcasa, dar continuam", s-au remarcat eforturile depuse pentru mentinerea portofoliilor de clienti pe toate clasele de asigurari. Daca vanzarile de asigurari generale au fost sustinute partial cu trecerea in mediul digital, am vrut sa intelegem mai bine cum se dezvolta lucrurile pentru asigurarile de viata si de sanatate. Asadar, invitata acestei editii a emisiunii a fost Daniela IONESCU, Director Divizie Vanzari Asigurari Viata si Sanatate, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

Cum s-a adaptat SAFETY Broker la noile provocari in contextul pandemiei COVID-19

In aceasta perioada marcata de pandemia COVID-19, principala preocupare a fost sa tinem aproape resursele cheie: angajatii, clientii si partenerii asiguratori, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker de Asigurare.