1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
EUROINS Romania lanseaza o ...

EUROINS Romania lanseaza o aplicatie pentru constatarea online a daunelor

In contextul epidemiei de coronavirus si al starii de urgenta instituite din 16 martie 2020, EUROINS Romania Asigurare Reasigurare permite, incepand de luni - 13 aprilie a.c., ca procedura de constatare a daunelor sa fie facuta si online, lansand in acest scop o aplicatie.

Aplicatia este disponibila aici https://dauneonline.euroins.ro.

"Acesta este un serviciu complementar, lansat la momentul potrivit, pentru a permite pastrarea distantarii sociale recomandata de autoritati", afirma reprezentantii EUROINS.

"Persoanele care trebuie sa isi repare autovehiculele in baza unei polite RCA emisa de EUROINS Romania au posibilitatea, de acum, ca alternativa la deplasarea la centrele de dauna ale companiei, sa completeze formularul de la adresa online de mai sus, incarcand de asemenea documentele cerute precum si fotografii ale bunului accidentat", adauga acestia.

Din momentul trimiterii formularului digital, EUROINS Romania precizeaza ca va raspunde in termenul precizat de legislatie, cu toata propmtitudinea, prin deschiderea unui dosar de dauna, sau prin solicitarea de informatii suplimentare.

Odata dosarul de dauna deschis, procedura urmeaza pasii descrisi in legislatia curenta.

In curand, aplicatia va fi disponibila si pentru sistemele de operare Android si iOS.

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a inregistrat, in 2019, o crestere a vanzarilor de 27%, totalizand subscrieri de circa 1,28 miliarde de lei. Totodata, compania anunta, pentru acest an, lansarea unor noi facilitati online pentru clienti.