1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GENERALI Romania lanseaza o polita ...

GENERALI Romania lanseaza o polita de sanatate de grup destinata exclusiv riscurilor COVID-19

In contextul raspandirii infectiei cu noul coronavirus, GENERALI Romania anunta lansarea unei polite de sanatate de grup destinata exclusiv riscurilor COVID-19, adresata companiilor cu cel putin 10 angajati.

"Parcurgem impreuna o perioada cu multe provocari, generata de epidemia COVID-19, in care siguranta oamenilor si continuitatea activitatii sunt esentiale. De aceea, GENERALI Romania doreste sa vina in sprijinul companiilor din tara noastra cu o solutie simpla de protectie financiara pentru echipele lor: Co-Protect, o asigurare de sanatate de grup dedicata exclusiv riscului de imbolnavire cu noul coronavirus", a transmis, marti, asiguratorul.

"Anul 2020 a venit cu o lectie importanta despre viata si despre responsabilitatea fata de cei de langa noi. Ne bucuram ca putem oferi sprijin companiilor si angajatilor din Romania, intr-o perioada in care fiecare zi este o noua provocare. Co-Protect se adreseaza tuturor celor care, cu perseverenta, responsabilitate si determinare, fac eforturi pentru a-si continua activitatea chiar si in aceste momente atipice", a declarat Adrian MARIN, CEO, GENERALI Romania.

Polita Co-Protect este disponibila in trei variante standardizate cu prime fixe de pana la 22 euro per angajat, in functie de acoperirea aleasa. Valabilitatea sa este de sase luni de la incheierea politei pentru cea mai simpla varianta de acoperire, respectiv pana la finele anului 2020 pentru cele superioare.

In cazul imbolnavirii cu noul coronavirus, Co-Protect ofera o indemnizatie zilnica de spitalizare in conditii normale sau in regim ATI cuprinsa intre 25 si 100 de euro pe zi, precum si decontarea altor cheltuieli precum medicatie, transport pentru tratament medical sau livrare de alimente, intr-o limita cuprinsa intre 300 si 1.000 de euro.

Polita poate fi incheiata de catre companiile cu cel putin 10 angajati, iar varsta maxima a persoanelor asigurate este de 65 ani. Acoperirea este imediata, fara perioade de asteptare si fara a fi nevoie de istoricul medical pentru persoanele asigurate.

Cu ajutorul Co-Protect, portofoliul de produse de viata si non-viata al GENERALI Romania se extinde astfel incat sa raspunda cat mai bine nevoilor actuale de protectie ale companiilor.

Pentru informatii suplimentare accesati www.generali.ro sau trimiteti o solicitare la adresa info.ro@generali.com.

GENERALI Romania este unul dintre primii 10 asiguratori locali conform volumului total de prime brute subscrise si face parte din grupul italian GENERALI.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
GENERALI Romania: Masuri de protectie si solutii tehnice implementate in contextul epidemiei COVID-19