1asig.ro
1asig.ro
Afacerile EUROINS Romania au ...

Afacerile EUROINS Romania au crescut cu 27% in 2019. Compania anunta noi facilitati online

5 min. / 1.540 cuvinte
EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a inregistrat, in 2019, o crestere a vanzarilor de 27%, totalizand subscrieri de circa 1,28 miliarde de lei. Totodata, compania anunta, pentru acest an, lansarea unor noi facilitati online pentru clienti.

PROMO


Astfel, compania va introduce anul acesta noi facilitati online, care vor permite informarea in timp real despre statusul politelor sau a solicitarilor de despagubire prin intermediul site-ului web al companiei, pentru a imbunatati experienta clientului in 2020.

In plus, achizitia online de pe site-ul www.euroins.ro a asigurarilor destinate locuintei, a celor industriale, precum si a altor produse va fi simpla, iar site-ul va avea si o versiune pentru mobil usor de folosit.

EUROINS Romania lucreaza, de asemenea, la dezvoltarea de facilitati pentru evaluarile video RCA si CASCO (video-constatare), ceea ce va face procesul general de gestionare a dosarelor de dauna mai usor de utilizat si mai rapid. Facilitatile call center vor fi, de asemenea, imbunatatite.

"In momentul de fata, compania este aliniata la conditiile legale de deschidere a dosarelor de dauna si la emiterea ofertelor (in termen de 30 de zile de la emiterea cererii de despagubire) catre partile vatamate si service-uri, dar ne asteptam ca aceste termene sa mai fie scurtate. Modificarile mentionate mai sus vor fi complet implementate in prima jumatate a anului 2020", se arata in comunicatul transmis de asigurator.

Compania a incheiat anul 2019 cu o crestere a vanzarilor de 27% si prime brute subscrise in valoare de 1,279 miliarde de lei, dar 2020 ar putea fi anul imbunatatirilor operationale si al unei experiente mai bune si de inalt nivel pentru clienti.

"EUROINS Romania Asigurare Reasigurare este absolut stabila financiar, sprijinita de un actionar puternic, cu resurse financiare extinse si sustine dreptul consumatorilor romani de a plati cel mai mic tarif RCA legal si economic posibil", precizeaza compania.

2.497 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO