1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

SAFETY Broker incheie S1 2019 cu o crestere a vanzarilor de 11,25% si isi consolideaza echipa de vanzari prin atragerea lui Nicolae AVRAM

SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania, a raportat la sfarsitul primului semestru din 2019 o crestere a primelor brute intermediate de 11,25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand pana la 189 milioane de lei.

60,48 milioane de lei reprezinta vanzari de produse non-RCA, din care 65% sunt politele CASCO si 25% politele de asigurare de tip Property.

"Intreaga echipa SAFETY si-a adus aportul la mentinerea trendului ascendent din ultimii ani, implementand strategiile de diversificare a portofoliului de servicii si de fidelizare a clientilor. In acest sens, am decis ca in cea de-a doua jumatate a anului 2019, sa extindem echipa de management cooptand nume importante din piata de asigurari", a declarat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker.

De la 1 iulie Nicolae AVRAM, fost membru board ALLIANZ TIRIAC, face parte din echipa de management a SAFETY Broker in pozitia de Director General Adjunct, pozitie din care va coordona noile directii strategice de dezvoltarea a departamentelor de Vanzari si Marketing.

"Dupa o experienta in companii de asigurari multinationale imi doresc foarte sa contribui cu experienta mea in #SAFETY1st - leaderul companiilor de brokeraj din Romania. Mi-am dorit de mult timp sa fac parte dintr-o companie unde spiritul anteprenorial este "la el acasa". Sunt sigur ca experienta mea completata cu energia colegilor mei mai tineri va contribui cu siguranta la dezvoltarea pietei de asigurari / brokeraj din Romania si vom reusi sa castigam din ce in ce mai mult increderea clientilor in "breasla de asigurari" - a declarat Nicolae AVRAM.

SAFETY Broker continua strategia de diversificare a portofoliului si de crestere a ponderii detinute de liniile non-auto si in cea de-a doua jumatate a anului, asigurand, in parteneriat cu ASIROM VIG, distractia la Neversea - cel mai are festival de muzica de pe malul Marii Negre.

Editia din acest an va avea loc in perioada 4-7 iulie si va fi o aventura de 4 zile, cu petreceri pana in zori. In fiecare an, festivalul aduna peste 200 000 de oameni si peste 200 de artisti.

Pentru acest eveniment SAFETY Broker ofera consultanta de risc si a purtat negocieri cu compania de asigurari ASIROM VIG, in vederea obtinerii unei acoperiri optime atat pentru organizator cat si pentru participantii la festivalul Neversea.

''Ne bucuram sa avem pentru al treilea an consecutiv un parteneriat de succes cu organizatorii festivalului Neversea. In timp ce tinerii se distreaza pe ''ISLAND OF DREAMS'' noi ramanem ancorati in realitate pentru siguranta si protectia lor'', a declarat Viorel VASILE, CEO al SAFETY Broker.

Piata de brokeraj in asigurari a crescut cu 8,4% in primul trimestru din 2019 fata de perioada similara a anului trecut, de la 1,54 miliarde de lei la 1,67 miliarde de lei, conform ASF. Aceasta crestere este datorata atat cresterii volumului de prime intermediate pe asigurari generale (+8,47%), cat si cresterii volumului de prime intermediate pe segmentul asigurarilor de viata (+6,37%).

Astfel, brokerii de asigurare si/sau reasigurare au intermediat 61,52% din volumul total al primelor brute subscrise de asiguratori pentru cele doua categorii de asigurare, in usoara crestere fata de perioada similara a anului 2018, cand a fost de 60,96%.