1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

OMNIASIG: Documentele companiei nu au fost afectate de incendiul de la depozitul Global Archive Management

Ca urmare a incendiului din data de 26 mai 2017, izbucnit la depozitele Global Archive Management, OMNIASIG Vienna Insurance Group informeaza clientii si publicul asupra faptului ca documentele companiei aflate in arhiva depozitata la aceasta firma nu au fost deloc afectate.

"Documentele OMNIASIG din arhiva sunt in siguranta, intrucat se aflau in alt depozit decat cel distrus de incendiu", se arata in comunicatul transmis de asigurator.

"Ii asiguram, asadar, pe toti clientii si partenerii OMNIASIG ca activitatea companiei noastre nu a fost si nu este influentata in niciun fel de acest incident. Totodata, OMNIASIG are un plan strict si detaliat de continuitate a afacerii, conform normelor legale in vigoare, prin care se prevede si se asigura continuitatea, chiar si in cazul unor accidente sau dezastre naturale", se mai spune in documentul citat.

Global Archive Management detine mai multe depozite in care sunt arhivele mai multor companii, printre care banci si companii de asigurari. Depozitul din Darasti, judetul Ilfov, care a fost cuprins de flacari la finalul lunii mai a.c., era asigurat pentru 500.000 de euro, potrivit declaratiilor facute de Stefan ECXARCU, managerul companiei.

Incendiile reprezinta un risc semnificativ atat pentru locuintele din Romania, cat si pentru cladirile detinute de companii. Acest risc poate fi acoperit printr-o polita de tip Property.

OMNIASIG Vienna Insurance Group (VIG) a inregistrat in 2016 o evolutie pozitiva pe majoritatea segmentelor de activitate, ceea ce a generat o crestere consolidata a business-ului de aproape 11%, pana la 1,08 miliarde lei. Compania a inregistrat in 2016 un profit inainte de taxe de 20,68 milioane lei, conform standardelor de raportare IFRS in scop de consolidare.