1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
GRAWE Carat Asigurari a investit ...

GRAWE Carat Asigurari a investit 215 milioane lei in VMS pe un termen de 10 ani

GAWE Carat Asigurari, una dintre cele mai prestigioase companii de asigurari din Republica Moldova este prima companie care a investit 215 milioane leu in Valori Mobiliare (VMS) pe un termen de 10 ani, conform unei informari transmise de asigurator.

Valorile Mobiliare de Stat cu termen de 10 ani reprezinta o premiera pentru Republica Moldova, pe langa obligatiunile de stat pe termen de 2, 3, 5 si 7 ani emise pana acum de catre Ministerul Finantelor si reprezinta un pas major spre completarea curbei randamentelor.

"Aceasta investitie reconfirma strategia GRAWE in Republica Moldova de a contribui la dezvoltarea sustenabila a economiei nationale, cat si valideaza angajamentul solid si pe termen lung fata de client", spun oficialii GRAWE Carat in comunicarea transmisa.

GRAWE Carat Asigurari este parte a Concernului GRAWE Group care si-a construit puterea financiara de-a lungul a peste 195 de ani in 18 filiale din Europa si ofera clientilor intreaga gama de asigurari - Asigurari de Viata si Asigurari Generale.