1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Stagii de practica platite la Comisia Nationala a Pietei Financiare

Comisia Nationala a Pietei Financiare lanseaza un program de stagii platite pentru studenti, tineri absolventi, dar si profesionisti care isi doresc o schimbare in cariera. Stagiul constituie o oportunitate de dezvoltare profesionala si are ca scop facilitarea cunoasterii specificului activitatii in domeniul protectiei consumatorilor de servicii financiare, al pietei de capital, al educatiei si incluziunii financiare, prin acumularea unor experiente practice, menite sa dezvolte abilitatile si deprinderile profesionale, arata un comunicat al Autoritatii.

Persoanele interesate sunt invitate sa aleaga una din subdiviziunile din cadrul Comisiei Nationale a Pietei Financiare mentionate mai jos, in functie de interes si sa depuna dosarul de concurs. 

  1. Departamentul piata de capital
  2. Departamentul juridic 
  3. Directia supravegherea protectiei consumatorilor
  4. Directia generala comunicare si educatie financiara

Stagiul va avea o perioada de pana la 4 luni si urmeaza sa inceapa pe 1 februarie 2024. Bursa lunara va constitui 3000 MDL net. 

Termenul limita de depunere a dosarului este 15 ianuarie 2024.

Dosarul de concurs trebuie sa contina:

  • CV-ul candidatului, cu indicarea subdiviziunii pentru care aplica si o scurta scrisoare de motivare;
  • copia buletinului de identitate;
  • copiile diplomelor/certificatelor de studii/altor acte de studii obtinute sau dupa caz, documentul care atesta faptul ca este inmatriculat la o institutie de invatamant din Republica Moldova sau din strainatate;
  • o declaratie pe proprie raspundere, disponibila pe site-ul CNPF/Resurse umane/Stagii; 
  • alte documente relevante privind activitatea de voluntariat, dupa caz.

Dosarul de concurs urmeaza sa fie depus la adresele: office@cnpf.md si/sau natalia.cvasiuc@cnpf.md sau la sediul CNPF, adresa: bd. Stefan cel Mare si Sfant nr.77, mun. Chisinau, Serviciul resurse umane si integritate.