1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Posta Romana va livra la domiciliu ...

Posta Romana va livra la domiciliu permisele auto si certificatele de inmatriculare

Posta Romana va relua livrarea la domiciliu a permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare, dupa ce a castigat un contract cu Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucuresti (RAAPPS).

Contractul se va derula pe o durata de patru ani, perioada in care se estimeaza a fi livrate aproximativ 9,6 milioane de trimiteri. Astfel, in baza contractului, Posta Romana urmeaza sa livreze circa 2,4 milioane de trimiteri pe an.

Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise la care au depus oferte 3 participanti, printre care unii dintre principalii jucatori locali de pe piata de profil. Posta Romana a avut insa oferta castigatoare, cu un punctaj maxim. Criteriul de atribuire a fost "cel mai bun raport calitate - pret", iar valoarea estimata a procedurii de achizitie a fost de 96.000.000 lei.

Livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare este asigurata in toate localitatile din Romania, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu.