1asig.ro
1asig.ro

#treazlavolan si 5 to go lanseaza #provocareaSaptamanii! Soferi, reusiti sa o indepliniti?

5 min. / 1.540 cuvinte
Lantul de cafenele 5 to go se alatura, in acest an, campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! si lanseaza #provocareaSaptamanii, dedicata tuturor soferilor.

PROMO


Astfel, timp de trei saptamani, conducatorii auto vor regasi, pe pagina de Facebook @treazlavolan, cate o provocare pe care trebuie sa o indeplineasca in trafic. Pentru fiecare din cele trei provocari, 5 to go ofera si un premiu: doza de cafea care te tine vigilent in trafic timp de 10 zile.

Provocarea din aceasta saptamana este: un drum cu masina in care sa nu iti verifici nicio notificare de pe telefon cand conduci, nici macar la semafor!

Cum raspunzi provocarii?
  1. Intri pe Facebook si lasi un comentariu, la postarea dedicata, in care iti anunti intentia de a te alatura provocarii.
  2. Indeplinesti provocarea!
  3. Revii, cu un reply la comentariul tau initial, si anunti ca ai reusit sa completezi provocarea, oferind si detalii despre cand (si cum) ai dus-o la indeplinire (de ex. "azi, in drumul spre casa").
Nu in ultimul rand, provoaca-ti si prietenii: distribuie postarea si vezi cati dintre ei reusesc sa o completeze!

La finalul provocarii, castigatorul, decis prin tragere la sorti din randul celor care indeplinesc toate conditiile de participare, va primi 10 vouchere de 5 lei, oferite de 5togo, pe care le va putea folosi in orice cafenea 5togo!

Despre FII TREAZ LA VOLAN!

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO, 5 to go si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile si pe treazlavolan.ro, precum si pe Facebook, Instagram si YouTube.


1.250 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO