1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

#treazlavolan si 5 to go lanseaza a doua provocare a saptamanii!

Provocarile pentru soferi, lansate in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! si premiate de 5 to go, continua, iar, in aceasta saptamana, situatia se complica, conform comentariilor lasate pana acum de participanti...

Astfel, provocarea din aceasta saptamana este: un drum cu masina in care sa nu te enervezi in trafic! Crezi ca poti s-o duci la indeplinire?

Cum raspunzi provocarii?
  1. Intri pe Facebook si lasi un comentariu, la postarea dedicata, in care iti anunti intentia de a te alatura provocarii.
  2. Indeplinesti provocarea!
  3. Revii, cu un reply la comentariul tau initial, si anunti ca ai reusit sa completezi provocarea, oferind si detalii despre cand (si cum) ai dus-o la indeplinire (de ex. "azi, in drumul spre casa").
Nu in ultimul rand, provoaca-ti si prietenii: distribuie postarea si vezi cati dintre ei reusesc sa o completeze!

La finalul provocarii, castigatorul, decis prin tragere la sorti din randul celor care indeplinesc toate conditiile de participare, va primi 10 vouchere de 5 lei, oferite de 5togo, pe care le va putea folosi in orice cafenea 5togo!

Despre FII TREAZ LA VOLAN!

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2018 se realizeaza cu sprijinul Partenerilor GROUPAMA Asigurari, GOTHAER Asigurari Reasigurari, EUROINS Romania, GENERALI Romania, ASIROM VIG, OMNIASIG VIG, GRAWE, CITY Insurance, DESTINE Broker, DAW Management Broker, MARSH Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, INTER Broker, CAMPION Broker, AON Romania, EUROTAX, OTTO Broker, GrECo JLT, AVUS Romania, VERASIG Broker, CMC GRUP Broker de Asigurare, RECREX, ASIGEST Broker, Consultant AA, ASKO, 5 to go si EDOTEC.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, EmotiCar, AutoStiri.ro, Automotive Aftermarket News, AutoNapoca.ro si ROMANIApeROTI.ro.

Mai multe detalii sunt disponibile si pe treazlavolan.ro, precum si pe Facebook, Instagram si YouTube.