1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Vezi harta interactiva a ...

Vezi harta interactiva a localitatilor in care a ajuns brosura cu sfaturi despre asigurarea locuintei!

Si in acest an, brosura campaniei nationale de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" a ajuns la romanii din intreaga tara, fiind distribuita atat prin intermediul partenerilor proiectului, cat si cu sprijinul agentilor si brokerilor care s-au alaturat campaniei in calitate de sustinatori si si-au trecut numele in "Hall of Fame".

Astfel, toti cei care inteleg importanta asigurarilor de locuinte si au dorit sa isi vada numele in "Hall of Fame" au primit un kit de social media personalizat cu numele lor, care a inclus atat o fotografie in formatul specific unui cover de Facebook, cat si o fotografie generica, ce poate fi folosita pe orice retea de socializare. De asemenea, au primit si un pachet de brosuri pe care le pot personaliza chiar ei: pe ultima pagina a flyer-ului din acest an exista o zona speciala de Notite care permite personalizarea cu numele si datele de contact dorite.

Harta interactiva a tuturor locatiilor unde poate fi gasita brosura sau urmeaza sa ajunga poate fi vazuta mai jos, dar si pe pagina campaniei:



Despre campanie

Campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" este desfasurata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Societatilor de Asigurare-Reasigurare din Romania si PAID Romania.

Partenerii campaniei sunt: OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, GRAWE Romania, GOTHAER Asigurari Reasigurari, DESTINE Broker, FUNK Broker, ASIROM VIG, ERGO Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ABC Asigurari, ASITO Kapital, GENERALI Romania, EUROLIFE, GLOBASIG Broker, GrECo Romania, INTER Broker, AON Romania, DAW Management, ROMINSURANCE, GARANTA Asigurari, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, OTTO Broker, Asociatia Romana pentru Locuinte CASA PLUS si Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media: RFI Romania, Asiguropedia.ro, Revista BIZ, Ziua Veche si SpatiulConstruit.ro.

Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe http://asigurarealocuintelor.ro/ si pe pagina de Facebook Asigura-te.