1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: #treazlavolan s-a alaturat initiativei EDWARD

Sustinand eforturile de siguranta rutiera depuse la nivel european, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul comunitatii #treazlavolan, s-a alaturat, si in acest an, initiativei "EDWARD - The European Day Without A Road Death".

Oboseala este unul dintre factorii care conduc la accidente rutiere grave si a reprezentat principalul risc de la volan despre care s-a vorbit in cadrul editiei din acest an a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!.

Cu acest prilej, #treazlavolan s-a alaturat proiectului EDWARD, subliniind cat de periculoasa poate fi oboseala pentru soferi - ca risc care conduce, din pacate, inclusiv la accidente rutiere mortale - printr-o serie de mesaje vizuale de impact, lansate sub deviza "Oboseala ucide. Nu conduce obosit", create special pentru EDWARD.

In cadrul aceluiasi proiect, Partenerii nostri din cadrul IGPR - Inspectoratul General al Politiei Romane - Directia Rutiera distribuie brosurile FII TREAZ LA VOLAN! in cadrul actiunilor desfasurate in trafic pe 26 septembrie.

Proiectul "EDWARD - The European Day Without A Road Death" isi propune ca ziua de 26 septembrie 2019 sa devina "Ziua europeana fara niciun accident rutier mortal" / "Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele". Scopul acestui demers presupune adoptarea de catre toate categoriile de participanti la traficul rutier a unei conduite responsabile atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice. In cadrul EDWARD, institutiile, ONG-urile, dar si toti participantii la trafic din UE sunt invitati sa organizeze propriile "Road Safety Days" in orasele lor, dar si sa semneze un angajament care promoveaza responsabilitatea la volan.

Fii printre soferii romani care se alatura proiectului EDWARD! Citestesi semneaza Angajamentul de Siguranta Rutiera.

Despre FII TREAZ LA VOLAN!

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si al BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, editia din 2019 este realizata cu sprijinul EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GRAWE Romania, ASIROM VIG, CITY Insurance, UNIQA Asigurari, RENOMIA SRBA Insurance Broker, AVUS, DAW Management, INTER Broker, ASITO Kapital, GARANTA Asigurari, MARSH Romania, SAFETY Broker, AON Romania, GLOBASIG Broker, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, MIB - MILLENIUM Insurance Broker, INTARO, RECREX, EUROTAX, ASISOFT, DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH, Daune Expert si GrECo Romania.Proiectul se desfasoara cu sprijinul Partenerilor UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, OTTO Broker, motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting si 5togo. Partenerul Stiintific al campaniei este Clinica SOMNOLOG.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro, AutoStiri.ro, AutoNapoca.ro, Cars.ro, AutoExpert si Flote Auto.Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro si Facebook.com/treazlavolan.