1asig.ro

VIDEO: S-a dat startul FIAR 2015!

5 min. / 1.540 cuvinte
Duminica, 17 mai, a inceput la Brasov cea de-a XVIII-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari. Lideri si specialisti in re/asigurari participa, in zilele urmatoare, la conferinte si workshop-uri de specialitate, precum si la evenimente de socializare ce se desfasoara intr-un format interactiv, avand ca principal obiectiv consolidarea parteneriatelor dintre companii si favorizarea formarii unora noi.

PROMO


Forumul a demarat seara trecuta, cand participantii au fost intampinati cu un Welcome Drink la restaurantul Belvedere din cadrul hotelului Aro Palace. Astfel, profesionistii din domeniul re/asigurarilor au participat la un eveniment de networking in care au avut prilejul de a-si definitiva lista de intalniri bilaterale pentru editia din acest an.

Luni - O conferinta dedicata brokerilor si doua workshop-uri pe teme precum pensiile private, risk management si Solvency II

Conferinta Brokerilor - evenimentul dedicat pietei de intermediere, respectiv workshop-ul dedicat Pensiilor Private se desfasoara luni la Centrul de Conferinte Europa din cadrul Hotelului Aro Palace. Programul zilei este completat de workshop-ul "Risk Management & Solvency II". Atat pauza de cafea, cat si pranzul sunt oferite si in acest an de CREDIT EUROPE Asigurari, companie de asigurari cunoscuta in piata pentru colaborarea eficienta pe care o are cu companiile de brokeraj.

Deschiderea Oficiala a FIAR 2015 si Gala Premiilor Pietei Asigurarilor - Premiile pentru Reasigurari - vor avea loc in aceasta seara, receptia fiind oferita in acest an de DESTINE Broker si BROKER.NET. Seara nu se va incheia, insa, aici, participantii urmand sa ia parte la traditionalul AFTERHOURS Cocktail oferit de catre CREDIT EUROPE Asigurari.

Marti - Conferintele "Tendinte in Asigurari" si "Reasigurari & Nat Cat"

Marti, in programul FIAR 2015 se regasesc doua conferinte, alaturi de numeroase intalniri bilaterale. Astfel, Conferinta "Tendinte in Asigurari" reuneste specialisti ai pietelor locale si internationale, care vor dezbate tendintele generale din industria asigurarilor, in timp ce reprezentantii celor mai importante companii de reasigurare si nu doar acestia sunt asteptati la Conferinta "Reasigurari & Nat Cat".

Atat pauza de cafea, precum si pranzul sunt oferite marti de MILLI RE, Partener Strategic al FIAR 2015 si reprezentant cunoscut al pietei turcesti de profil.

"Seara Romaneasca", devenita deja o traditie in cadrul FIAR, va fi oferita in acest an de SAFETY Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital romanesc, MILLIENIUM Insurance Broker si PAVALASCU Risk Consult.

Miercuri - Conferinta "Asigurari Auto" si workshop-ul de "Asigurari de Viata si Sanatate"

Miercuri, asigurarile auto, precum si segmentul asigurarilor de viata si de sanatate vor fi analizate si dezbatute in cadrul celei de-a patra zi a Forumului. AUDATEX este si de aceasta data compania care ofera Cocktail-ul care incheie seria de Conferinte FIAR 2015.

Detalii despre aceste evenimente veti afla urmarind www.1asig.ro si XPRIMM Newsletters.

3.335 accesari