1asig.ro
1asig.ro

UNSICAR are un nou Consiliu Director. Dorel DUTA este noul Presedinte

5 min. / 1.540 cuvinte
Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania - UNSICAR are un nou Consiliu Director si un nou presedinte, in urma voturilor exprimate de membrii asociatiei in cadrul Adunarii Generale din data de 11 decembrie 2017.

Noul Consiliu Director este format din Rodica FUICU (Asig Management), Bogdan ANDRIESCU (Risk Control), Dorel DUTA (HOBBIT Broker de Asigurare), Victor SRAER (OTTO Broker) si Ionel DIMA (AVUS International). Presedintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii Consiliului Director. Noul presedinte ales este Dorel DUTA. Noul Consiliu Director va prelua mandatul pana la data de 31 martie 2018.

Dorel Duta activeaza are o bogata experienta in industria de asigurari, in care activeaza din anul 1995. Si-a inceput activitatea la Asigurari Ion Tiriac ASIT, dupa care a intrat in piata brokerajului de asigurare, in anul 2000. Dorel Duta este asociat si director general la Hobbit Broker de Asigurare si este membru UNSICAR incepand din decembrie 2000. Incepand din anul 2014, el este membru CD al UNSICAR.

"Multumesc colegilor din UNSICAR pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat. Impreuna cu Bogdan ANDRIESCU si ceilalti colegi din Consiliul Director vom continua actiunile si demersurile de dezvoltare a pietei de brokeraj de asigurare", a declarat Dorel Duta.

Bogdan ANDRIESCU este Presedinte al UNSICAR incepand din anul 2001 si a participat la infiintarea BAAR (Biroul Asiguratorilor Auto din Romania), UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurari din Romania), UNSICAR si POOL-ul Nuclear. El a inceput sa activeze in piata de asigurari in anul 1990, la ADAS, in cadrul Directiei de Operatiuni cu Strainatatea. A lucrat ulterior la Astra Asigurari, Generali Romania, AIG Romania si la St. Paul Fire and Marine (Travelers), Minnesota, SUA. Incepand din anul 1995 activeaza in piata de brokeraj de asigurare, in prezent fiind actionar al companiei Risk Control Insurance Broker.

"Misiunea mea la UNSICAR va continua ca membru al Consiliului Director. Impreuna cu colegii mei membri UNSICAR, vom merge mai departe in sustinerea intereselor pietei de brokeraj de asigurare, cu atat mai mult cu cat anul ce urmeaza va fi unul extrem de dificil pentru noi. Avem o echipa noua la conducerea Uniunii, dar obiectivele noastre pe termen lung sunt aceleasi ca si pana acum - dezvoltarea pietei de brokeraj de asigurare, protectia intereselor clientilor nostri, cresterea gradului de educatie financiara si de profesionalizare a industriei", a declarat Bogdan ANDRIESCU.

3.371 accesari