1asig.ro
1asig.ro

Tu esti #TREAZLAVOLAN?

5 min. / 1.540 cuvinte
Caldura, oboseala, neatentie, petreceri pana tarziu - fii constient de toti acesti factori care te pot pune in pericol in trafic si FII TREAZ LA VOLAN! Campania nationala de siguranta si preventie rutiera realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor revine, din 15 iulie a.c., cu a doua editie dedicata atat soferilor romani, cat si celorlalti participanti la trafic.

PROMO


Campania se axeaza pe mesaje-cheie menite sa creasca nivelul de constientizare a riscurilor la care se expune oricine se urca la volan obosit si pe distante mari in drum spre mare sau spre munte, sau care se lasa distras de smartphone-uri in timp ce conduce. Un alt tip de mesaj vizeaza conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau a anumitor tipuri de medicamente.

De asemenea, in acest an, proiectul se adreseaza, in mod direct, si celorlalti participanti la trafic - pietonii, biciclistii si motociclistii - cu mesaje special dedicate lor. Astfel, concomitent cu atragerea atentiei soferilor asupra importantei protejarii categoriilor vulnerabile din trafic, si pietonii, biciclistii si motociclistii vor primi sfaturi privind siguranta rutiera si riscurile la care sunt expusi, dar si recomandari pentru a ramane in siguranta in trafic.

Cum se va desfasura campania?

In cadrul proiectului "FII TREAZ LA VOLAN!", desfasurat intre 15 iulie si 15 septembrie a.c., vor fi distribuite brosuri informative gratuite continand sfaturi de care orice participant la trafic ar trebui sa tina cont atunci cand pleaca la drum. Brosura "FII TREAZ LA VOLAN!" va fi distribuita in trafic, dar si in principalele centre comerciale din Bucuresti si din 20 municipii din tara timp de aproape 2 luni, in aceasta vara.

De asemenea, demersul este sustinut de o solida componenta online axata pe social media, fiind dublat si in acest an de o campanie online de VIP endorsement.

Cum poti sa te alaturi campaniei?


Daca esti un sofer, un biciclist, un motociclist sau un pieton responsabil, poti sustine si tu siguranta rutiera din Romania! Alatura-te campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!":

Online: Pana la debutul campaniei oficial din 15 iulie (dar si oricand dupa aceea) poti deveni sustinator oficial al proiectului FII TREAZ LA VOLAN! Trimite un e-mail cu subject-ul "Ma alatur campaniei!" la adresa de e-mail executiv@appa-asigurari.ro, iar pe 17 iulie vei primi un mail de la noi care va include Kit-ul oficial al campaniei!

De asemenea, viziteaza pagina oficiala Facebook.com/treazlavolan: cu un simplu Like te alaturi comunitatii ca sa afli sfaturi si informatii utile despre siguranta si preventia rutiera! Invita-ti prietenii pe pagina si distribuie mai departe mesajele si informatiile care ti se par utile!

Offline: Vrei sa distribui brosura informativa FII TREAZ LA VOLAN! clientilor tai? Scrie-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro in care ne spui in ce orase/ localitati ai putea distribui brosura si cam de cate ai avea nevoie***, iar noi vom lua legatura cu tine pentru a stabili toate detaliile.

***numarul brosurilor va fi stabilit in functie de fiecare solicitare, fiind luate in considerare tirajul disponibil si numarul de solicitari

3.222 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO