1asig.ro
1asig.ro

Start-Up Nation: BCR a finantat 2.500 de antreprenori, epuizand garantiile in doua luni

5 min. / 1.540 cuvinte
In calitate de partener al programului StartUp Nation, Banca Comerciala Romana - BCR a finantat 2500 de antreprenori, impreuna cu Fondul European de Investitii, prin initiativa COSME, alocand toate fondurile disponibile anul acesta pentru program pe parcurul a doua luni.

PROMO


Aceasta finantare este posibila prin garantia oferita de COSME si Fondul european pentru investitii strategice (EFSI) infiintat in cadrul Planului de investitii pentru Europa. Scopul EFSI este de a sprijini finantarea si implementarea investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a asigura accesul sporit la finantare.

"Dupa doar doua luni de la lansarea programului am reusit sa acordam toate cele 2.500 de creditele bugetate in initiativa COSME. Componenta de finantare a programului Startup Nation 2018 se incheie pentru moment. Misiunea BCR in cadrul programului StartUp Nation 2018-2019 continua alaturi de cei 3.700 de clienti, dintre care 2.500 cu finantari in derulare, pentru a ne asigura ca proiectele vor fi implementate bine, iar acest prim pas pas spre antreprenoriat este unul de succes", au transmis reprezentantii BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

665 accesari