1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Start-Up Nation: BCR a finantat 2.500 de antreprenori, epuizand garantiile in doua luni

In calitate de partener al programului StartUp Nation, Banca Comerciala Romana - BCR a finantat 2500 de antreprenori, impreuna cu Fondul European de Investitii, prin initiativa COSME, alocand toate fondurile disponibile anul acesta pentru program pe parcurul a doua luni.

Aceasta finantare este posibila prin garantia oferita de COSME si Fondul european pentru investitii strategice (EFSI) infiintat in cadrul Planului de investitii pentru Europa. Scopul EFSI este de a sprijini finantarea si implementarea investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a asigura accesul sporit la finantare.

"Dupa doar doua luni de la lansarea programului am reusit sa acordam toate cele 2.500 de creditele bugetate in initiativa COSME. Componenta de finantare a programului Startup Nation 2018 se incheie pentru moment. Misiunea BCR in cadrul programului StartUp Nation 2018-2019 continua alaturi de cei 3.700 de clienti, dintre care 2.500 cu finantari in derulare, pentru a ne asigura ca proiectele vor fi implementate bine, iar acest prim pas pas spre antreprenoriat este unul de succes", au transmis reprezentantii BCR.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.