1asig.ro
1asig.ro

RENOMIA SRBA Insurance Broker a incheiat un parteneriat cu Academia Titi Aur

5 min. / 1.540 cuvinte
RENOMIA SRBA Insurance Broker continua implicarea in activitati de responsabilizare a participantilor la traficul rutier. Astfel, compania a incheiat recent un protocol de colaborare cu Academia Titi Aur prin care urmareste cresterea sigurantei rutiere, reducerea numarului de accidente de circulatie, dar, mai ales, a gravitatii acestora.

PROMO


"Am sustinut incurajarea comportamentului responsabil la volan, atat din perspectiva soferului, dar si a angajatorului dornic sa-si aiba angajatii nevatamati in accidente rutiere. Vad asta si prin prisma managerului unui business care constientizeaza faptul ca riscul producerii accidentelor de circulatie scade semnificativ in cazul unui comportament corect in trafic si, in cazuri extreme, a unei bune cunoasteri a exploatarii autovehiculelor. Insusirea si aplicarea unor astfel de principii duc, totodata, si la scaderea cheltuielilor cu asigurarile, ca urmare a reducerii daunalitatii si, implicit, a cresterii bonus-ului la RCA. In esenta, ne dorim clienti educati, sanatosi, iar preventia trebuie sa ramana cuvantul de ordine pentru orice companie", a declarat Gheorghe GRAD, CEO, RENOMIA SRBA.

Titi AUR, multiplu campion national, are o experienta de 15 ani in trainingul conducerii defensive, timp in care a dezvoltat si o serie de simulatoare auto menite sa aduca cursantii in situatii limita, pentru a intelege cum trebuie sa reactioneze. In calitate de director al Academiei Titi Aur, un business construit cu pasiune si respect, Titi AUR isi doreste ca, prin cursul online de conducere defensiva ATA, sa ajute conducatorii auto sa constientizeze iminenta accidentelor de circulatie, pregatindu-i sa le preintampine si invatandu-i cum sa reactioneze in momente dificile.

"Recomand cursul online de conducere defensiva oricarui sofer, indiferent de varsta si de vechimea pe care o are. Tinerii, pentru care accidentele rutiere reprezinta cauza nr. 1 de deces, sunt o categorie care are nevoie de o pregatire suplimentara fata de cea din scoala de soferi. Dincolo de siguranta personala, este important de stiut si ca, prin conducerea defensiva, se diminueaza costurile de intretinere ale masinii si se reduce consumul de combustibil", a declarat Titi AUR.

In cadrul parteneriatului incheiat intre cele doua entitati, pentru fiecare polita de asigurare facultativa emisa de catre brokerul RENOMIA SRBA, clientul beneficiaza de un discount la cursul online de conducere defensiva desfasurat de Academia Titi Aur. Despre conditiile complete de derulare a campaniei, mai multe detalii sunt disponibile in agentiile si la partenerii RENOMIA SRBA, precum si pe curs.titiaur.ro/renomiasrba.

2.028 accesari