1asig.ro

Pentru a celebra casatoria Printului William cu Kate MIDDLETON, compania STERLING ofera asigurari de nunta gratuite cuplurilor britanice

5 min. / 1.540 cuvinte
Compania britanica STERLING a anuntat ca va oferi asigurari gratuite pentru nuntile cuplurilor britanice, pentru a celebra in acest fel casatoria Printului William al Marii Britanii cu Kate MIDDLETON. Politele vor acoperi riscul de anulare in limita a 20.000 GBP, precum si cele de reorganizare, fara sa depaseasca insa suma de 15.000 GBP. De asemenea, se vor asigura florile si tortul pentru maxim 5.000 GBP, precum si transportul in limita a 3.000 GBP.

"Nunta regala este o ocazie pentru toti sa sarbatorim si dorim sa amintim cu acest prilej ca orice cuplu care pregateste un astfel de eveniment are de a face cu anumite riscuri. Incheierea unei polite de asigurare este o masura de precautie necesara", a declarat David SWEENEY, Director Comercial, STERLING.

Polita va fi disponibila sub forma de extensie gratuita pentru cei care si-au incheiat deja o asigurare de locuinta Executive Home sau Executive Plus la STERLING.

Directorul comercial al STERLING a mai punctat faptul ca preturile nuntilor se afla in continua crestere in Marea Britanie. Astfel, din 1999 si pana in prezent, cheltuielile legate de o astfel de ceremonie au crescut cu peste 100%.

2.804 accesari