1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Partenerii si colaboratorii GLOBASIG s-au reunit la Predeal. Ce noutati pregateste compania in perioada urmatoare?

Peste 120 de profesionisti din piata de asigurari si brokeraj, parteneri si colaboratori ai GLOBASIG Broker, s-au reunit, intre 24 si 26 mai a.c., la Predeal, cu prilejul Conferintei Nationale a Partenerilor GLOBASIG.

Evenimentul a debutat cu o prezentare a rezultatelor inregistrate de compania de brokeraj in 2018, precum si a obiectivelor pentru acest an, urmata de un panel interactiv ce a avut ca teme principale directiva IDD, respectiv schimbarile aduse de norma privind pregatirea profesionala, in cadrul caruia au luat cuvantul Cristian STER (UNIQA Asigurari), Dragos CALIN (GRAWE Romania), Cosmin ANGHELUTA (GOTHAER Asigurari Reasigurari), Mircea BUZERA (CITY Insurance), Nicoleta BABETI (GLOBASIG) si Cosmin TUDOR (GROUPAMA Asigurari).

Ziua s-a incheiat cu Gala Premiilor Globasig, momentul traditional in care sunt premiati atat partenerii companiei din piata de asigurari, din mass media, dar si din domeniile conexe, cat si agentii, asistentii si colabratorii GLOBASIG care au inregistrat cele mai bune rezultate in anul precedent. Au fost acordate urmatoarele distinctii:
  • Parteneriat durabil si Parteneriat strategic - pentru companiile de asigurari
  • Parteneriat strategic - pentru partenerii externi
  • Parteneriat strategic - pentru partenerii media
  • Angajatul anului
  • Asistentii in brokeraj cu cele mai mari prime intermediate (5 asistenti)
  • Cea mai buna evolutie (2 parteneri)
  • Cea mai ridicata pondere a politelor facultative (3 parteneri)
  • Punctele de lucru cu cele mai mari prime intermediate (5 parteneri)
Surprizele pregatite invitatilor nu s-au incheiat, insa, aici. Festivitatea de premiere a fost urmata de o petrecere, in cadrul careia au fost organizate un moment special de stand-up comedy sustinut de Ioana STATE, precum si o tombola cu premii-surpriza destinata partenerilor interni.

Conferinta Nationala a Partenerilor GLOBASIG a continuat, pe 25 mai, cu o serie de workshop-uri pe mai multe teme, inclusiv: "Norma de pregatire profesionala", "Securitate informatica", "Importanta respectarii procedurilor interne", respectiv "Dezvoltare organica".

A doua parte a zilei de sambata a fost dedicata activitatilor creative de teambuilding si deconectare. Ziua s-a incheiat cu inca un eveniment special: o petrecere-carnaval, care a provocat invitatii sa gaseasca costume inedite. De altfel, cu prilejul petrecerii, au fost premiate cele mai colorate, extravagante si traznite costumatii.

Cu prilejul evenimentului, Antonio BABETI, CEO-ul GLOBASIG Broker de Asigurare-Reasigurare, a trecut in revista noutatile pregatite pentru perioada urmatoare. Printre acestea se numara lansarea primului hub de asigurari din industrie (in septembrie 2019), relansarea website-ului (programata pentru data de 15 iulie a.c.), redimensionarea departamentului corporate (in septembrie 2019), dar si relansarea proiectului "Begin with Globasig", sub coordonarea Ioanei STATE. Nu in ultimul rand, acesta a anuntat si extinderea board-ului, prin alaturarea in echipa de conducere, a lui Dan CRISTESCU, respectiv reluarea procesului de digitalizare destinat intregii retele.

Totodata, Antonio BABETI a anuntat ca, din noiembrie a.c., demareaza o serie de evenimente regionale, in cadrul carora participantii vor lua parte la prezentari de produse, tehnici de vanzari, workshop-uri si ateliere dedicate pregatirii profesionale continue, conform cerintelor IDD.