1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Noutati in echipa UNIQA, la ...

Noutati in echipa UNIQA, la nivelul ariei de vanzari

Transformarea si dezvoltarea activitatii Grupului UNIQA la nivel international, dar si in plan local este sustinuta de o serie de schimbari importante, care pozitioneaza compania intr-o noua etapa de evolutie, avand obiective ambitioase pentru a obtine evaluari de 5 stele din partea clientilor in toate tarile in care Grupul este prezent.

Noul model de afaceri al UNIQA pozitioneaza in centrul sau clientii, cu scopul de a oferi produse si servicii intr-un mod personalizat, in functie profilul si nevoile specifice ale acestora. Astfel, pentru a gestiona la cel la inalt nivel de calitate relatia cu partenerii brokeri, incepand cu luna februarie 2021, compania i-a desemnat pe Carmen MIRDAN in rolul de Director Dezvoltare Corporate Business si Adrian BOGDAN, in rolul de Director Distributie Parteneri Retail.

Cu o experienta de 12 ani in domeniul asigurarilor, Carmen MIRDAN preia noua pozitie din functia de Director Vanzari Canal Brokeri - Regiunea Vest, unde a avut rezultate deosebite.

Carmen MIRDAN s-a alaturat echipei UNIQA in 2009, ocupand pe rand functiile de inspector asigurari, Manager Parteneri Brokeri - Sucursala Cluj, Director Regional Vanzari Brokeri - Regiunea Vest. In activitatea desfasurata, Carmen a dezvoltat relatiile cu partenerii brokeri la nivel local, regional si national, implementand cu succes o serie de proiecte importante in aria sa de activitate, cu impact semnificativ in ceea ce priveste imbunatatirea experientei clientilor si partenerilor UNIQA.

"Sunt onorata sa pot duce mai departe experienta alaturi de echipa UNIQA din noul rol in cadrul Directiei Dezvoltare Corporate si le multumesc colegilor pentru increderea acordata. Provocarile mari cer solutii pe masura. Obiectivul nostru este de a oferi excelenta in servicii si solutii personalizate, astfel incat UNIQA sa devina prima alegere in randul partenerilor si clientilor pe segmentul Corporate. Ne bazam pe procese recalibrate, inovatie si, nu in ultimul rand, pe echipa noastra de profesionisti cu un nivel inalt de expertiza pentru a crea o experienta unica in relatia cu compania pe care o reprezentam", a precizat Carmen MIRDAN, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA.

In acelasi context al transformarii modelului de afaceri al UNIQA, Adrian BOGDAN a preluat rolul de Director Distributie Parteneri Retail.

Adrian BOGDAN are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, dintre care aproape jumatate dedicati activitatii in cadrul echipei UNIQA, perioada in care a dezvoltat parteneriate solide cu marii jucatori din piata de leasing & automotive si a contribuit la dezvoltarea companiei pe segmentul Affinity. Rezultatele deosebite obtinute de acesta atat in vanzari, cat si in managementul echipei sale si a partenerilor coordonati precum si viziunea strategica investita in toate proiectele coordonate il recomanda pentru preluarea acestei noi pozitii in cadrul UNIQA.

"Ma bucur mult sa am sansa de a ma dezvolta profesional intr-o companie precum UNIQA, in cadrul unei echipe de adevarati profesionisti recunoscuti in piata de profil din Romania, alaturi de care am realizat multe proiecte deosebite. Imi asum aceasta oportunitate cu toata responsabilitatea, dar si cu provocarile aduse de schimbarile prin care trecem cu totii in contextul actual, atat in piata asigurarilor, cat si in celelate industrii. Partenerii si clientii nostri au nevoie acum, mai mult decat oricand, de solutii de asigurare inovatoare, simple, relevante, care raspund unor nevoi reale. Dorim sa oferim partenerilor din piata de brokeraj si clientilor nostri comuni experiente deosebite in relatia cu UNIQA, sustinute de servicii de cea mai buna calitate. Sunt sigur ca, impreuna cu colegii din echipa UNIQA, vom atinge constant aceasta performanta", a afirmat Adrian BOGDAN, Director Distributie Parteneri Retail, UNIQA.

Amintim ca, incepand cu luna februarie 202, Paul CAZACU a preluat functia de CEO - Presedinte al Directoratului UNIQA Asigurari, dupa ce a primit aprobarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

Cele doua companii UNIQA au incheiat anul 2020 cu un volum total al primelor brute subscrise situat la nivelul de 93,8 milioane euro, conform IFRS, cu 3,4 procente mai mic decat cel inregistrat la finalul anului 2019. Profitul net total inregistrat de UNIQA Asigurari si UNIQA Asigurari de viata la finalul anului 2020 a fost de 3,2 milioane euro, conform IFRS.

PROMO