1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Noua echipa de management executiv a Gothaer are ca obiectiv principal sporirea performantei companiei

Autoritatea de Supraveghere Financiara a anuntat, in data de 19 iunie 2019, aprobarea lui Leslie J. BREER ca CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari. Noua echipa de management executiv a companiei - Leslie J. BREER, alaturi de Cosmin ANGHELUTA (Director General Adjunct / Director Executiv Vanzari) - joaca un rol important in implementarea planului strategic pe termen mediu de 3 ani al companiei, aprobat deja, in martie 2019, de Consiliul Director, au transmis reprezentantii asiguratorului.

Obiectivul principal este de a spori performanta generala a companiei, mentinand acelasi nivel ridicat al calitatii serviciilor. Echipa de conducere executiva a analizat deja si reasezat portofoliul dorit de companie pentru un model de afaceri mai sustenabil in urmatorii ani, prin aplicarea unor principii de subscriere atenta pentru anumite linii de business, combinate cu eficienta operationala in fiecare aspect al activitatii Gothaer.

"Cu o crestere totala de capital in valoare de 9.550.000 Euro in 2018, actionarii au consolidat rata de solvabilitate a companiei cu 129% la sfarsitul anului pentru a ajuta echipa locala a conducerii executive sa transforme Gothaer Romania intr-o companie mai sustenabila si mai perfomanta in viitor", a declarat Dr. Christopher LOHMANN, CEO Gothaer Allgemeine AG si Presedinte al Consiliului de Administratie Gothaer Asigurari Reasigurari.

Orientarea catre client si acordurile strategice cu partenerii sai comerciali (acesta fiind considerat principalul canal de distributie si in perioada urmatoare) raman fundatia pe care compania va continua sa construiasca.

"Vrem ca Gothaer Romania sa se dezvolte intr-o maniera responsabila si sustenabila, in timp ce ramanem concentrati in a oferi in continuare cele mai bune servicii pentru clientii si partenerii nostri. Ne-am facut un nume pe piata asigurarilor din Romania, prin plata corecta si la timp a daunelor si prin oferirea de produse si servicii personalizate si intentionam sa pastram aceeasi directie", a adaugat si Leslie J. BREER.

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 200 de angajati si un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei in 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul partenerilor sai comerciali, precum si online, pe www.gothaer.ro.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Gothaer Asigurari Reasigurari anunta un plan strategic pe termen mediu de 3 ani
Leslie BREER a primit avizul ASF pentru a conduce Gothaer Asigurari Reasigurari