1asig.ro
1asig.ro

Noi schimbari in conducerea ASIROM VIG

5 min. / 1.540 cuvinte
ASIROM Vienna Insurance Group anunta schimbari la nivelul structurii organizationale. Directoratul va fi format din 3 membri (comparativ cu 5, anterior), ce isi vor imparti responsabilitatile de coordonare a structurilor si implementarea strategiei companiei.

PROMO


Incepand din data de 1 octombrie a.c., Directoratul ASIROM ii va avea in componenta pe Cristian IONESCU - Presedinte si CEO, Octavian BAZON - Vicepresedinte si Bogdan ZAMFIRESCU - Membru. Cei trei vor avea noi responsabilitati - extinse - in ceea ce priveste coordonarea activitatilor companiei.

Astfel, au iesit din Directorat doi membri: Daniela MEGHEA - care a facut parte din bordul ASIROM inca din anul 2005, iar din noiembrie 2014 a fost Vicepresedintele companiei - si Dan GATAIANTU - membru al Directoratului ASIROM VIG din iulie 2016 si CFO.

Cristian IONESCU, numit in functia de Presedinte Directorat si CEO la data de 1 iulie a.c., urmeaza sa coordoneze activitatea Financiar-Contabila si de Administrare a activelor companiei, structurile de IT, Resurse Umane, Market Management si Comunicare, precum si activitatile de Asigurari de Viata si de Sanatate.

IONESCU are o experienta de aproape 20 an ani in asigurari, activand in acest domeniu din anul 1999. El a avut de-a lungul timpului responsabilitati de coordonare a structurilor financiar-contabile si de investitii si, ulterior, a activat ca Director Executiv Operatiuni (Chief Operational Officer) in cadrul unei alte companii de asigurari, in aceasta calitate conducand ariile operationale, respectiv diviziile de daune, IT si operatiuni de back-office.


Octavian BAZON
va prelua functia de Vicepresedinte al Directoratului. El va continua sa se ocupe de activitatile de Subsciere, de administrare a Daunelor si de Reasigurari aferente segmentului de asigurari generale. In plus, el va coordona departamentele Juridic, Logistica si Administrativ, precum si Control intern.

Bogdan ZAMFIRESCU, care ocupa functia de Membru al Directoratului ASIROM din luna iulie a anului curent, este responsabil cu activitatile de Vanzari, preluand de asemenea coordonarea ariei de Operatiuni privind managementul politelor si al intermediarilor.

"Ne-am propus simplificarea procesului decizional, folosind la maximum experienta membrilor top managementului", a declarat Cristian IONESCU, CEO al ASIROM VIG.

"In plus, vom oferi echipei de middle management posibilitatea de a se implica activ in transformarea modelului de business, mai multa libertate de miscare, dar si un plus de responsabilitate in ceea ce priveste coordonarea activitatilor de zi cu zi. In cele din urma, urmarim sa punem accent pe cresterea eficientei operationale si o mai buna interactiune cu clientii si cu partenerii nostri, prin cresterea vitezei de raspuns la solicitarile si nevoile lor. Este un nou inceput pentru ASIROM VIG", a concluzionat IONESCU.

ASIROM VIG este una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata, cu experienta de peste 25 de ani in Romania. Compania are o retea nationala de 138 de agentii, 1.700 de agenti activi si numerosi parteneri externi.

ASIROM face parte din Vienna Insurance Group (VIG), companie cu peste 190 de ani de experienta in domeniul financiar si lider pe piata asigurarilor, atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. VIG gestioneaza 50 de companii de asigurari din 25 de tari si are peste 24.000 de angajati. Grupul are cel mai bun rating in indicele ATX pe piata bursiera austriaca si este, de asemenea, listat la Bursa de Valori din Praga.


5.190 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO