1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ne pregatim pentru Luna ...

Ne pregatim pentru Luna Asigurarilor de Sanatate

Dupa succesul inregistrat in editia precedenta, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor revine, in acest an, cu o noua campanie de educatie financiara si de informare privind asigurarile de sanatate si necesitatea unui stil de viata sanatos, lansata sub un nou nume: "Luna Asigurarilor de Sanatate".

Proiectul se desfasoara intr-o perioada in care sanatatea este mentinuta in atentia tuturor si, concomitent, sistemul de sanatate public este sufocat de valul de pacienti adus de pandemia COVID-19. In acest context, este imperios necesar ca romanii sa realizeze ca, prin intermediul unei asigurari de sanatate, se pot indrepta catre sistemul privat.

De asemenea, in ultimii ani, se remarca un interes in crestere al romanilor pentru asigurarile de sanatate, alaturi de o orientare din ce in ce mai mare catre un stil de viata sanatos. De altfel, cifrele indica faptul ca Asigurarile de sanatate au cumulat, in primele 9 luni ale anului 2020, prime brute subscrise in valoare de aproximativ 351 milioane lei, in crestere cu aproximativ 18% fata de aceeasi perioada a anului 2019, se arata in raportul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Obiectivul principal al campaniei vizeaza schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ, atat in ceea ce priveste incheierea de asigurari de sanatate, cat si un stil de viata sanatos.

Proiectul se va desfasura in perioada 1 februarie - 1 martie a.c.