1asig.ro
1asig.ro

METROPOLITAN Life lanseaza un modul de inteligenta artificiala

5 min. / 1.540 cuvinte
METROPOLITAN Life a lansat joi, 9 martie 2017, LifeBOT - primul BOT dotat cu inteligenta artificiala din industria financiara din Romania, conform asiguratorului. Modulul este accesibil de pe orice dispozitiv, desktop sau smartphone, conectat la internet.

PROMO


"LifeBOT este menit sa le aduca utilizatorilor o experienta cu totul noua si sa le faciliteze accesul la informatii financiare, fara a mai fi nevoiti sa navigheze pe motoarele de cautare", se arata in comunicatul transmis de asigurator.

Potrivit companiei, LifeBOT-ul lansat de METROPOLITAN Life face parte din campania Romania Asigurata si este singurul modul de acest tip detinut de o companie de asigurari de viata din Romania. Acesta este disponibil sub forma unui chatbox receptiv, cu o interfata prietenoasa, ce saluta personalizat utilizatorii atunci cand sunt conectati prin intermediul aplicatiei Facebook. Dotat cu inteligenta artificiala, BOT-ul se comporta ca un partener de discutie uman, care insoteste utilizatorul oriunde, intelege cand acesta doreste sa prelungeasca dialogul pentru a afla informatii noi si este inzestrat chiar si cu umor. Astfel, informatii din domeniul financiar, care par mai greu de asimilat de catre utilizatori, sunt explicate intr-un limbaj prietenos si prezentate intr-un forma utila si usor de parcurs.

"Ne bucuram ca am reusit sa punem la dispozitia romanilor un astfel de BOT, care le va aduce beneficii reale, in materie de informatii financiare. Este o investitie pe termen lung prin intermediul careia ne dorim sa venim in intampinarea utilizatorilor cu informatii financiare corecte, din surse profesioniste, verificate, fara ca acesta sa mai fie nevoit sa navigheze prin motoarele de cautare. LifeBOT vine si in sprijinul consultantilor nostri prin informatii corecte, actualizate si personalizate nevoilor romanilor", a declarat Emilia BUNEA, CEO, METROPOLITAN Life Romania.

Continutul pe care utilizatorii il vor avea dispozitie pe platfroma LifeBOT va fi tot mai vast, dezvoltat constant in urma interactiunii cu modulul de inteligenta artificiala, care va fi un partener de dialog complex. LifeBOT are o memorie ce va fi actualizata in permanenta, continutul fiind imbogatit de catre o echipa de editori, pentru a creste performantele acestuia. Totodata, in functie de modul in care se comporta utilizatorii, in functie de interesele lor punctuale, BOT-ul va primi si actualizari de tehnologie si uzabilitate, dupa analiza constanta a echipei care l-a creat. Continutul existent, din zona financiara, este exhaustiv si este prezentat intr-un mod care tine cont de interactiunea cu utilizatorii, de timpul pe care acestia il au la dispozitie, dar si de telefon si chiar de conexiunea la internet.

LifeBOT METROPOLITAN Life poate fi accesat pe urmatorul link: https://romaniaasigurata.ro/.

Notiunea de BOTS (AI - artificial inteligence / roboti) a aparut putin dupa 1950 si a fost definita ca fiind capacitatea unei masini de a se comporta intr-un mod care ar putea fi considerat inteligent. Industria BOTS-ilor este in continua expansiune. La jumatatea anului 2016, existau la nivel mondial peste 11.000 de BOTS, iar numarul acestora se afla in crestere, potrivit Forbes. Mai mult, The Economist considera BOTS-ii noua frontiera a tehnologiei.

METROPOLITAN Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din lume. Infiintata in 1868, MetLife ofera, la nivel global, asigurari de viata, planuri de pensii, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 de tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

In Romania, METROPOLITAN Life are peste 17 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. Doua milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de METROPOLITAN Life la nivel local.

2.903 accesari