1asig.ro
1asig.ro

MARSH a anuntat lansarea Cyber Risk Analytics Center

5 min. / 1.540 cuvinte

MARSH McLennan a anuntat lansarea Cyber Risk Analytics Center - resursa la nivel de intreprindere, care combina datele privind riscurile cibernetice, analizele si expertiza in materie de atenuare a riscurilor din cadrul activitatilor MARSH, GUY CARPENTER, MERCER si OLIVER WYMAN, pentru a le oferi clientilor o viziune cuprinzatoare asupra amenintarilor cibernetice, a eficientei controalelor existente si viitoare si a impactului economic al riscurilor, informeaza Insurance Business Mag.

"Atacurile cibernetice cauzeaza in mod obisnuit pierderi de milioane de dolari pentru clientii nostri, dar si pierderi de miliarde de dolari la nivelul economiei globale, in fiecare an. Nu este surprinzator faptul ca mediul de afaceri, autoritatile si alti lideri continua sa clasifice riscul cibernetic drept unul dintre cele mai omniprezente si urgente riscuri pentru societate. Cu toate acestea, pentru multi lideri, preocuparea lor depaseste capacitatea de a masura si de a gestiona singuri riscul cibernetic. Investitia noastra in MARSH McLennan Cyber Risk Analytics Center va ajuta clientii sa se confrunte cu acest risc, conectandu-i cu experti si capacitati din toate sectoarele noastre de activitate, cu informatii bazate pe date, dar si cu un ecosistem global de experti in domeniul riscurilor si al securitatii cibernetice", a declarat John DOYLE - President & CEO, MARSH & Vice Chair, MARSH McLennan.

Cyber Risk Analytics Center va fi condus de Scott STRANSKY - Managing Director -, un modelator de risc cibernetic si de catastrofe. Scott STRANSKY s-a alaturat MARSH McLennan la inceputul acestui an, dupa mai bine de un deceniu la AIR Worldwide. Este licentiat in matematica si detine si un master in stiinte atmosferice - ambele, la MIT -, iar lucrarile sale au fost publicate in reviste academice.

Centrul le va oferi clientilor o serie de instrumente si informatii despre riscuri, pentru a-i ajuta sa realizeze investitii mai inteligente in modul in care identifica, se pregatesc si se recupereaza dupa riscurile cyber, a mai precizat MARSH McLennan. Pe langa integrarea datelor, a modelarii si a expertizei in materie de risc a MARSH, GUY CARPENTER si OLIVER WYMAN, centrul va efectua cercetari si dezvoltari impreuna cu o retea de parteneri comerciali, guvernamentali si universitari.

De asemenea, Scott STRANSKY sustine: "Prin intermediul Cyber Risk Analytics Center, MARSH McLennan extinde ecosistemul mai larg de modelare si analiza a riscurilor cibernetice, pentru a ajuta societatile sa gestioneze riscurile cyber."

732 accesari