1asig.ro

LLOYD's ofera asigurarea pentru Sarah OUTEN, o atleta care va inconjura Pamantul in 2 ani si jumatate

5 min. / 1.540 cuvinte
LLOYD's va oferi polita de asigurare pentru atleta si aventuriera Sarah OUTEN, care va incerca sa inconjoare Pamantul prin propriile forte, mergand doar cu bicicleta, cu caiacul sau cu o ambarcatiune cu vasle.

"Aceasta incercare le-a adus actuarilor LLOYD's uriasa provocare de a analiza capacitatea fizica si mentala a unei persoane de a face fata unui efort indelungat. Este una dintre cele mai complexe polite pe care le-am emis vreodata", se arata in comunicatul LLOYD's.

Calatoria pe care Sarah OUTEN o va face in jurul Pamantului se va intinde pe parcursul unei perioade de doi ani si jumatate si va incepe la Londra. Atleta va merge cu caiacul pe raul Tamisa, pana la Canalul Manecii, va trece apoi in Franta, urmand sa mearga cu bicicleta prin Franta, Belgia, Germania, Cehia, Polonia, Ukraina, Rusia, Kazakhstan si inapoi in Rusia, urmand sa treaca cu caiacul in Japonia. De acolo, aceasta va merge cu o ambarcatiune cu vasle cu care va traversa Pacificul de Nord, si apoi cu bicicleta de la Vancouver pana la New York. In final, aceasta va traversa Atanticul de Nord pentru a ajunge inapoi in Anglia.

1.649 accesari