1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ISF organizeaza Conferinta ...

ISF organizeaza Conferinta "Competente profesionale pentru generatiile noi de angajati", pe 14 noiembrie

Institutul de Studii Financiare (ISF) organizeaza, in data de 14 noiembrie 2019, Conferinta Internationala "Competente profesionale pentru generatiile noi de angajati ", aflata la editia a V-a. Evenimentul are loc la Bucuresti, hotel Hilton, intre 09.00 si 17.00.

"Pentru al cincilea an consecutiv, Conferinta Internationala Anuala a Institutului de Studii Financiare isi propune sa stabileasca un cadru de dezbateri utile celor care activeaza in domeniul serviciilor financiare. Anul 2019 este anul in care ne focusam atentia pe atractivitatea domeniului in ochii absolventilor, fie ca sunt din Generatia X sau Y si identificam in ce masura asteptarile lor sunt adresate de viitorii angajatori sau de furnizorii de instruire continua din domeniu", transmite ISF.

Evenimentul prezinta o radiografie a sectorului serviciilor financiare, la un an de la implementarea unor reglementari cu impact semnificativ asupra proceselor operationale - IDD, MiFID II, AML si GDPR. Nu in ultimul rand, solutiile de tip FinTech vor fi analizate prin prisma eficientei si eficacitatii aduse domeniul in cadrul sesiunilor de tip panel.

Editia din 2019 a evenimentului ISF isi propune sa prezinte o serie de dezbateri pe teme de interes, cum ar fi:

  • Revolutia din asigurari, bancassurance, inovare si insuretech
  • Optimizarea si transformarile digitale din serviciile financiare
  • Sisteme de invatare pentru adulti gata pentru viitor
  • Competente profesionale financiare recunoscute la nivel internationale
  • Produse financiare pentru generatiile viitoare
Mai multe detalii gasiti AICI.

Publicatiile XPRIMM sustin evenimentul in calitate de Partener Media.